IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Aylık Burç Yorumları (https://www.ircforumu.net/aylik-burc-yorumlari/)
-   -   Yengeç Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu (https://www.ircforumu.net/aylik-burc-yorumlari/23427-yengec-burcu-kasim-2023-aylik-burc-yorumu.html)

BeSte 30 Ekim 2023 19:58

Yengeç Burcu - Kasım 2023 Aylık Burç Yorumu
 
Kasımda kendi düşünceleriniz doğrultusunda koşullarınızı yaratmaya çalışırken, bulunduğunuz ortamlarda bakışlar üzerinizde olacak. Ön planda olma gayretleri içinde çaba sarf edeceksiniz. Fakat isteklerinizi gizli tutuyorsunuz. Çevrenize karşı nazik olmalısınız.

Çözüm doğrultusunda sorumluluk duygularınız artarken; iş disiplininiz zorunlu olarak, olağandan daha yoğun bir hale gelecektir. Bu ay, yıllardır unutmaya çalıştığınız olayların geri tepmesiyle huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu dönem sakin olun ve mutlu başlayan günlerinizi cehenneme çevirmeyin. Aşkta gerçek duygularınızın anlamını irdeleyeceksiniz. Bazı ilişkilerinize belli bir mesafe getireceksiniz. Değer yargılarınız ve sezgileriniz artıyor.

13 Kasım'da Yeni Ay, Akrep'te. 27 Kasım'da Dolunay, Boğa burcunda. Jüpiter, retroya devam ediyor. Spor yapmalı, kalbinizi ve dolaşım sisteminizi düzenli tutmak için gerekli özeni göstermelisiniz. Böbrekler, cildiniz ve baldırlarınıza özen göstermelisiniz. Karaciğerinizi yoracak yiyeceklerden uzak kalmalı ve dengeli beslenmelisiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.