IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Dünya Haberleri (https://www.ircforumu.net/dunya-haberleri/)
-   -   Erzincan'da Filistinliler için dua edildi (https://www.ircforumu.net/dunya-haberleri/23529-erzincanda-filistinliler-icin-dua-edildi.html)

BeSte 06 Kasım 2023 08:39

Erzincan'da Filistinliler için dua edildi
 
Erzincan'da, İsrail'in saldırılarında Gazze'de hayatını kaybeden Filistinliler için yatsı namazı öncesi dua edildi. Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde uygulanan 'Gazze için duaya duruyoruz' programı kapsamında Erzincan'da vatandaşlar, yatsı namazı öncesinde camilerde düzenlenen programa katıldı. Erzincan'da program kapsamında Yeni Mahalle Camisi'nde Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, Filistin halkı için dua etti.

Erzincan'da, İsrail'in saldırılarında Gazze'de hayatını kaybeden Filistinliler için yatsı namazı öncesi dua edildi. Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde uygulanan 'Gazze için duaya duruyoruz' programı kapsamında Erzincan'da vatandaşlar, yatsı namazı öncesinde camilerde düzenlenen programa katıldı. Erzincan'da program kapsamında Yeni Mahalle Camisi'nde Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, Filistin halkı için dua etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.