IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumu.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Tutuklama (https://www.ircforumu.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/20814-samsunda-uyusturucu-operasyonu-5-tutuklama.html)

BeSte 15 Haziran 2023 22:32

Samsun'da Uyuşturucu Operasyonu: 5 Tutuklama
 
Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 zanlıdan 5'i tutuklandı. Operasyonda, sentetik ecza, uyuşturucu hap, metamfetamin, esrar, tabanca, fişek, tüfek kartuşu ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen para ele geçirildi.

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 zanlıdan 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sokak satıcılarına yönelik bir süredir devam eden çalışma kapsamında kent merkezinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde arama yapan ekipler, 7 bin 649 kapsül sentetik ecza, 215 uyuşturucu hap, 52,60 gram metamfetamin, 22,93 gram sentetik uyuşturucu, 4,90 gram esrar, 6 uyuşturucu içme aparatı, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para, 3 tabanca, 41 fişek, 4 pompalı tüfek ile 54 tüfek kartuşu ele geçirdi.

Operasyonda, O.Y, T.Y, K.Y, B.A, D.A, A.E, A.B, E.K, M.İ, Ç.C, S.C, R.T, E.T. ve B.G. gözaltına alındı. Şüphelilerinden R.T, E.T. ile B.G. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden O.Y, T.Y, K.Y, B.A. ile M.İ. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

D.A, A.B, Ç.C. ile E.K. savcılıktaki ifadesinin ardından A.E. ve S.C. ise çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla salıverildi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.