IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumu.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Tekirdağ'da Kırsal Alanda Çıkan Anız Yangını Kontrol Altına Alındı (https://www.ircforumu.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/22554-tekirdagda-kirsal-alanda-cikan-aniz-yangini-kontrol-altina-alindi.html)

BeSte 05 Eylül 2023 19:59

Tekirdağ'da Kırsal Alanda Çıkan Anız Yangını Kontrol Altına Alındı
 
Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kırsal alanda başlayan anız yangını, 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Yangın, sigara izmaritinin yol açtığı iddia edilen bir yangınla başladı ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. İtfaiye ekipleri ve destek ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları yapıldı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kırsal alanda başlayan anız yangını, 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı.Yangın, Muratlı-Müsellim yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre; yoldan geçen araçlardan atılan sigara izmaritinin yol açtığı ileri sürülen yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Anız yangını dere yatağına da sıçradı. Bazı büyük ağaçlar da yandı.İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın büyüyünce civar ilçelerden de destek ekipler çağrıldı. Yangın, 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınırken, 1 saatlik de soğutma çalışması gerçekleştirildi.Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.