IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumu.net/spor-haberleri/)
-   -   Tek hedef Şampiyonlar Ligi! Seriye bağlayan Liverpool, eski günlerini aratmıyor (https://www.ircforumu.net/spor-haberleri/20147-tek-hedef-sampiyonlar-ligi-seriye-baglayan-liverpool-eski-gunlerini-aratmiyor.html)

BeSte 17 Mayıs 2023 22:06

Tek hedef Şampiyonlar Ligi! Seriye bağlayan Liverpool, eski günlerini aratmıyor
 
İngiltere Premier Lig'in 36. haftasında Liverpool, deplasmanda Leicester City'i 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça çıkardı.

Premier Lig'in 36. haftasında Liverpool, deplasmanda Leicester City ile kozlarını paylaştı. Power Stadı'nda oynanan maçı Liverpool 3-0'lık net skorla kazanarak yenilmezlik serisini 9, galibiyet serisini ise 7 maça çıkardı.


JONES, DOUBLE YAPTI
Mücadelenin 33. dakikasında Curtis Jones ile gol perdesini açan Liverpool, 36'da yeniden Jones'la farkı ikiye çıkardı ve ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da etkinliğini sürdüren Kırmızılar, 71'de Trent Alexander-Arnold'un müthiş frikik golüyle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Tek hedef Şampiyonlar Ligi! Seriye bağlayan Liverpool, eski günlerini aratmıyor

SALAH'TAN ASİST ŞOV
Ayrıca maçın yıldızı, yaptığı 3 asistle Mohamed Salah olurken Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü maç kadrosunda yer almadı.


HEDEF ŞAMPİYONLAR LİGİ
Bu sonuçla Liverpool, Premier Lig'de galibiyet serisini 7 maça çıkararak 65 puana yükseldi ve Şampiyonlar Ligi potasına girme isteğini sürdürdü. Leicester City ise 30 puanda kalarak düşme hattından bu hafta da kurtulamadı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.