IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumu.net/spor-haberleri/)
-   -   Beşiktaş aradığı kanı Fransa'da buldu! Beka Beka operasyonu başladı (https://www.ircforumu.net/spor-haberleri/20812-besiktas-aradigi-kani-fransada-buldu-beka-beka-operasyonu-basladi.html)

BeSte 15 Haziran 2023 22:30

Beşiktaş aradığı kanı Fransa'da buldu! Beka Beka operasyonu başladı
 
Beşiktaş, Ligue 1 ekibi Nice forması giyen ön libero Beka Beka'yı kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçti. Fransız ekibi, 22 yaşındaki futbolcuyu, yaklaşık 12 milyon euroya Lokomotiv Moskova'dan kadrosuna katmıştı.

Şenol Güneş yönetiminde yeni sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların gündemine son olarak Nice forması giyen Beka Beka geldi.


KİRALIK FORMÜLÜ MASADA
Le Parisien'de yer alan habere göre; Beşiktaş, Ligue 1 ekiplerinden Nice forması giyen Beka Beka'yı renklerine bağlamak için görüşmelere başladı. 22 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'ın kısa süre içerisinde bu transfer için girişimlerini hızlandıracağı belirtiliyor.

12 MİLYON EUROYA TRANSFER OLMUŞTU
Fransız ön libero Nice'e Lokomotiv Moskova'dan yaklaşık 12 milyon euroya transfer olmuştu. Bu sezon Nice ile 24 maça çıkan futbolcu, 1 gollük katkı sağladı. Beka Beka, bu maçlarda 4 sarı kart 1 kırmızı kart gördü.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:32.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.