IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Spor Haberleri (https://www.ircforumu.net/spor-haberleri/)
-   -   Ayrılık çok yakın! Fredrik Midtsjö Pendikspor'a imzayı atıyor (https://www.ircforumu.net/spor-haberleri/22575-ayrilik-cok-yakin-fredrik-midtsjo-pendikspora-imzayi-atiyor.html)

BeSte 05 Eylül 2023 21:40

Ayrılık çok yakın! Fredrik Midtsjö Pendikspor'a imzayı atıyor
 
Galatasaray, Norveçli oyuncusu Fredrik Midtsjö'nün transferi için Pendikspor ile anlaştı. Sözleşmedeki pürüzlerin giderilmesiyle, tecrübeli oyuncunun İstanbul ekibiyle 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi. Galatasaray'ın bu transferden 2 milyon euro bonservis geliri elde edeceği ifade edildi. Midtsjö'nün bu hafta içinde Pendikspor'a imza atması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray, kısa bir süre önce Fredrik Midtsjö için İstanbul ekibi Pendikspor ile anlaşmaya vardı.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME
BeIN Sports'ta yer alan habere göre, Midtsjö ile Pendikspor arasında sözleşmedeki pürüzler giderildi. Tecrübeli oyuncu, İstanbul temsilcisiyle 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

2 MİLYON EURO BONSERVİS
Kadrosuna dünya yıldızlarını katarak transfer döneminde adından söz ettiren Galatasaray'ın bu transferde 2 milyon euro bonservis alacağı kaydedildi.

MOLDE'Yİ YIKMIŞTI
Merkez orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta forma giymiş ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koymuştu. Bu sezon ise sadece 60 dakika süre alabilen Fredrik Midtsjo Molde maçında sezonun en kritik gollerinden birini kaydetmişti.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.