IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Sunuculardan Son Haberler (https://www.ircforumu.net/sunuculardan-son-haberler/)
-   -   Samata.Org Mobil Uygulama Hakkında (https://www.ircforumu.net/sunuculardan-son-haberler/4173-samata-org-mobil-uygulama-hakkinda.html)

ExAy 11 Temmuz 2016 21:56

Samata.Org Mobil Uygulama Hakkında
 


Samata.Org Mobil sohbet uygulaması sayesinde sohbet etmek artık hem daha keyifli hemde daha eğlenceli, Sohbet uygulamamız sayesinde anında sohbet odalarımıza giriş yapabilir ve canlı kullanıcılarla anında yazışarak chat yapma imkanına sahip olabilirsiniz.

Sohbet Odalarımız içerisinde Türkiye’nin dört bir yanından bay, bayan kullanıcılarla sohbet imkanına sahip olabilirsiniz.

Sizlerde sohbet’e giriş yapmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey kendinize bir NİCKNAME belirlemek olacaktır. Eğer daha öncesinden girip Nickinizi kayıt ettiyseniz şifrenizi yazmanız gerekecektir. Herhangi bir kayıt yapmadı veya ilk defa giriyosanız bir NickName oluşturmak yeterli olacaktır.
Samata Mobil sohbet odalarımız içerisinde siz değerli kullanıcılarımız için hazırlanmış Oyun kanallarımıza giriş yaparak sizlerde bir birinden eğlenceli oyunlarımız ile vaktin nasıl geçtiğini unutabilirsiniz.

Sohbet odalarımız içerisinde karşılaşacağınız olumsuz durumları #Help kanalındaki yetkili arkadaşlara bildirebilisiniz. Aynı zamanda soru, yardım ve öneri gibi isteklerinizi ise #Operhelp kanalı aracılığı ilede bizlere bildirebilirsiniz.

https://lh3.googleusercontent.com/ia...zGyD7tMU8=h310 https://lh3.googleusercontent.com/-o...uVlflNNov=h310


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.