IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum

IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum (https://www.ircforumu.net/)
-   Web Site Tanıtımı (https://www.ircforumu.net/web-site-tanitimi/)
-   -   Türkiye'nin Halı Saha Platformu (https://www.ircforumu.net/web-site-tanitimi/18157-turkiyenin-hali-saha-platformu.html)

Kalavun54 19 Mart 2021 11:51

Türkiye'nin Halı Saha Platformu
 
Site Adresi: Halisahavar.com

Site Konusu: Halısahavar | halisahavar.com

Tanıtım ve Açıklamalar: Halı sahada bir ihtiyacınız mı var? Halısahavar bu yüzden var. Halı saha varsa çözüm de var. Eksik oyuncunuzu tamamlayın, gücünüze denk rakipler bulun, isterseniz de bireysel olarak maçlara katılın! Halı sahalar bulun, turnuvalara katılın.

Ülkemizde futbola gösterilen ilgi çok yüksektir. Futbol severler sadece izleyici olarak değil, futbolu oynamaktan da çok fazla zevk almaktadır. Diğer yandan, Pandemi sebebiyle kırmızı kategoride yer alan şehirlerde halı sahalar kapalıdır. Bu yüzden de birçok futbol sever halı saha maçlarının başlamasını dört gözle beklemektedir. Web sitemiz ise bu alana yoğunlaşan ve alanında tek proje konumundadır.

Halı saha maçlarında takımlarında eksik oyuncu bulunanlar, takımlarında kaleci olmayanlar veya kendilerine göre rakip bulamayan kişiler sitemiz aracılığıyla bu eksiklerini tamamlayabilirler. Turnuvalar genellikle halı sahalarda düzenlenmektedir ve bu etkinliklere yoğun ilgi gösterilmektedir. Halisahavar.com web sitemizden çevrenizde düzenlenen mevcut turnuvalara katılım gösterebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
Copyright ©2005 - 2023 IRCForumu.Net - Tüm Hakları Saklıdır.