IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum muhabbet


ircforumu sekershell
bizimkiler sosyalchat


Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Aralık 2023, 09:03   #1
Çevrimdışı
SohbetAski.Org

BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
8.12.2023 Günlük Burç Yorumları


Reklam

8 Aralık 2023 Cuma, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün arzularınız her zamankinden daha fazla lehinize çalışabilir. Belki bir yandan sorumluluklarınızı özgürlük dürtünüzle dengelemeniz gerekecek ancak muhtemelen her şey yolunda gidecek. Gün, olaylara daha güncel bir şekilde yaklaşmanızı sağlarken, duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza karşı dürüst olmanın önemini hatırlatacak. Şimdi, kendinizi en iyi haliniz gibi hissetmenizi sağlayacak insanlarla çevrelemek önemlidir. Yeni yüzlerle güzelleşmeye istekli olun; gelecekteki benliğiniz bunu yaptığınıza sevinecektir.


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlk başta geçmişteki hatalarınızdan biri bugün tekrar başınıza gelecek gibi görünebilir ancak endişelenmeyin! Muhtemelen endişelenmeden tüm gün gülümsemeye devam etmekte özgür olacaksınız. Hayal gücünüzün gerçekte var olmayan bir şeye dair korkularla çılgına dönmesine izin veremezsiniz, özellikle de şu anda hedeflediğiniz yaşama dair hayatınızda bu kadar çok harika şey varken. Yani bugün ne olursa olsun pozitif kalmalısınız. Bir fırtına bulutları üzerinizden geçiyor ancak bu bir afete dönmüyor. Arkanıza yaslanın ve günün getirdiği güzelliklerin tadını çıkarın!


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Parayla ilgili durumlarda bazı olumlu değişiklikler oldu ve cüzdanınız şu anda rahat bir nefes alıyor olmalı. Harcayacak bir miktar paraya sahip olmak çok güzel bir duygu diye tüm paranızı harcamanın şimdi zamanı değil. Daha önce planlamış olduğunuz bütçenize sadık kalın veya kendinize savurgan olmayan bir bütçe hazırlayın. Nitekim, tasarruflarınızı ortaya koymanız gereken birkaç acil durum birdenbire gelebilir. Böyle bir günde çok fazla çaba harcamadan değerinizi kanıtlayabilirsiniz. Önemli bir kişinin başarılarınızı takdir etmesiyle birkaç proje sonunda karşılığını verebilir. Herhangi bir övgüyü takdir etmek için bir dakikanızı ayırın ve kendinizi alkışlayın!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Cömertliğiniz adeta bir efsane ve bugün kendinizi bu konuda bir daha kanıtlayabilirsiniz. Daha öğlene bile varmadan bunu birçok insana yardım etmek için kullanacaksınız! Nitekim sevdiğiniz bu yüzlere birer gülümseme kondurmak sizin de gününüzü güzelleştirecek. Bilgeliğinizin armağanlarını nasıl verdiğinize dikkat edin. İnsanları, tam olarak yapmalarını söylediğiniz şeyi yapmaları gerektiğine inandırmadığınızdan emin olmalısınız. Aksi takdirde, fikriniz yardımdan ziyade uyulması gereken kurallara benzeyecektir. Dostlarınızın sizi parmak sallayan biri olarak görmesini istemezsiniz!


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda hayatınızdaki yaratıcılığın seviyesini yükseltmenin en iyi yolu, kendinizi daha zorlu durumlara sokmaktır! Kendinizi biraz rahatsız hissettiğinizde, bu deneyimi atlatabilmeniz için kendinizi zekanıza ve cesaretinize güvenmeye zorlarsınız. İnsanlar muhtemelen masaya getirdiğiniz enerjiye karşı koyamayacaklar ve sizi harekete geçiren şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek istemekten çekinmeyecekler. Mutluluğu aramak şu anda oldukça uzaklara bakmanıza neden olabilir ancak bu bir hatadır. Herkes sizin enerjinizle neşe buluyorken siz neden bundan faydalanmayasınız?


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün çok fazla sabrınız olacak, dolayısıyla bu, onu her zaman test eden biriyle konuşmanın tam zamanı! Eğer korktuğunuz bir yüzleşme ya da zor bir konuşma olduysa, bugün nihayet bunu gerçekleştirmenin günüdür. Sabır size perspektif kazandırır ve bu perspektif size eksik olduğunuz cesareti verecektir. Nitekim bu günün en iyi yanı, yakında korkacak hiçbir şeyin olmadığını keşfedecek olmanızdır. Uzun vadeli düşünmek konforunuz için çok faydalı olacaktır. Maddi olarak kendinizi garanti altına almak için birkaç adım atmak, birçok endişeyi henüz ortaya çıkmadan dahi söndürebilir.



BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ulaşılması çok kolay olan bir hedefin, ulaşmak için ter ve emek gerektiren bir şey kadar değerli olmadığı gerçeğini takdir etmeyi öğreniyorsunuz. Bu yüzden herkesin gittiğinden daha zor bir rotayı seçmekten çekinmeyin. Diğerleri başka bir yere daha hızlı veya daha kolay ulaşabilirler ancak deneyimlerden o kadar fazla şey öğrenemeyecekler. Endişelenmeyin, sonunda yolculuğunuz sizi de ödüllendirecek. Yeni keşfettiğiniz şeylerin heyecanı sizi ruhsal olarak besleyecek ve belki de sizin için önemli olan insanlar tarafından fark edilmenizi sağlayacaktır.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızda her zaman eşitliği aramaya çalışsanız da dünyanın adaletsiz bir yer olabileceğini biliyorsunuz. Dolayısıyla, eğer değer verdiğiniz biri bugün bir bahtsızlık yaşarsa, durumu hakkında haklı olarak öfkelenmek yerine onu teselli etmeye odaklanmalısınız. Onları sinirlendirmek yerine, ufak tefek durumları aşmalarına yardımcı olursanız daha iyi bir arkadaş olursunuz. Her zaman her şey tam anlamıyla adil olamaz ve bunu kabul etmeleri gerekiyor. Bugün ayrıca içsel olarak da bazı kabullenmeler yaşamanız gerekebilir. Kişiliğinizin iki farklı yönünü göstermeye çalıştığınızı hissetseniz bile hayatınızda ruhunuzun her yönüne yer vardır. Kendinize kendiniz olma izni verin.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yaratıcılığınız kendini ifade etmenin yeni bir yolunu arıyor ve bu yeni yolu mutfakta bulabilirsiniz. Yemek yapmak aynı anda hem disiplin hem de yaratıcılık gerektiren harika bir karışımıdır ve kendinizi gerçekten ifade etmenize olanak tanır. Ayrıca, değer verdiğiniz biri için güzel bir şey yapmak için size bir fırsat verir. Bugün birisiyle oldukça önemli, hatta belki de kaderinizde olan bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Her zamanki işinizle ilgileniyorsunuz. Sadece belirsiz bir şekilde tanıdığınız bir kişi, bazı çok önemli konulardaki görüşlerinizi radikal bir şekilde değiştirecek bir şey söyleyebilir ancak sizdeki dostane uyum sayesinde, bundan gerçekten keyif alabilirsiniz.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün, özellikle pek sevmediğiniz insanlarla ilişkiler söz konusu olduğunda daha analitik bir tutum benimsemek iyi bir fikir olabilir. Eğer size hoşlanmadığınız şekilde davranırlarsa ne olabilir? Siz izin vermediğiniz sürece bu insanların hayatınız üzerinde bir etkileri yoktur. Söyleyecek güzel bir şeyi olmayan insanlara biraz ilgi gösterirseniz, onlara hayatınız üzerinde hak ettiklerinden daha fazla güç vermiş olursunuz. Zamanınızı ve enerjinizi içinizdeki en iyiyi ortaya çıkaran insanlara ayırmalısınız. Vaktini ve enerjiniz sonsuz değil, bunları kime ve nasıl harcayacağınıza dair kararlarınız hayatı bir önem taşıyor.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün görüşeceğiniz insanlardan bazıları sizinle aynı önceliklere sahip değil, bu nedenle onların çalışmalarını bir kez daha kontrol etmeli ve grup meseleleri üzerinde çok fazla yetkiye sahip olmadıklarından emin olmalısınız. Siz işleri halletmek isterken, onlar sadece eğlenmek isteyebilirler. Bu nedenle bugün onlardan kaynaklanan kesintilerle uğraşmaya hazır olun. Eğer iş yapılmazsa, baskıyı üstlenmek zorunda kalacaksınız, bu nedenle gösterdiğiniz ekstra çaba kendi çıkarınıza olacaktır. Liderlik yeteneklerinizi konuşturun ve gerektiğinde otorite kurmayı ihmal etmeyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sabah kendinizi çok iyi hissediyorsunuz, bu da tüm gününüz için iyiye işaret! Birkaç ciddi konuşmaya biraz da flört ve mizah ekleyin neler olduğunu izleyin. Bugün etrafınızda eğlenmeyi seven bir sürü insan olacak ve onlar da sizin tarzınızı beğenecekler ve muhtemelen sizin sosyal çevrenize girmek istiyorlar. Bu, birkaç soru işaretine neden olabilir ancak yeni insanlara uyum sağlamak için yapacağınız herhangi bir esneme, onların hayatınıza getirdikleri enerjiye ve canlılığa değecektir. Tanıdığınız her yeni insan sizi yeni bir dünyayla tanıştırıyor ve ufkunuzu geliştiriyor.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal enerjiniz bugün daha yavaş ve sizi içeriden ve dışarıdan tanımayan insanlarla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerle yapacağınız sohbetlerde kendinizi belinize kadar çamura batmış, hareketsiz ve ilerleme kaydedemeyecek durumda hissetmeye başlayabilirsiniz. Nitekim beklentilerinizi ayarlarsanız ve bugün çok az veya hiç ilerleme olmamasına rağmen sorun yaşamamaya çalışırsanız, yine de sahip olduğunuz tüm etkileşimlerden keyif alabileceksiniz. Duygularınız kontrolü de sizin elinizde!
8 Aralık 2023 Cuma, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün arzularınız her zamankinden daha fazla lehinize çalışabilir. Belki bir yandan sorumluluklarınızı özgürlük dürtünüzle dengelemeniz gerekecek ancak muhtemelen her şey yolunda gidecek. Gün, olaylara daha güncel bir şekilde yaklaşmanızı sağlarken, duygularınıza ve ihtiyaçlarınıza karşı dürüst olmanın önemini hatırlatacak. Şimdi, kendinizi en iyi haliniz gibi hissetmenizi sağlayacak insanlarla çevrelemek önemlidir. Yeni yüzlerle güzelleşmeye istekli olun; gelecekteki benliğiniz bunu yaptığınıza sevinecektir.


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İlk başta geçmişteki hatalarınızdan biri bugün tekrar başınıza gelecek gibi görünebilir ancak endişelenmeyin! Muhtemelen endişelenmeden tüm gün gülümsemeye devam etmekte özgür olacaksınız. Hayal gücünüzün gerçekte var olmayan bir şeye dair korkularla çılgına dönmesine izin veremezsiniz, özellikle de şu anda hedeflediğiniz yaşama dair hayatınızda bu kadar çok harika şey varken. Yani bugün ne olursa olsun pozitif kalmalısınız. Bir fırtına bulutları üzerinizden geçiyor ancak bu bir afete dönmüyor. Arkanıza yaslanın ve günün getirdiği güzelliklerin tadını çıkarın!


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Parayla ilgili durumlarda bazı olumlu değişiklikler oldu ve cüzdanınız şu anda rahat bir nefes alıyor olmalı. Harcayacak bir miktar paraya sahip olmak çok güzel bir duygu diye tüm paranızı harcamanın şimdi zamanı değil. Daha önce planlamış olduğunuz bütçenize sadık kalın veya kendinize savurgan olmayan bir bütçe hazırlayın. Nitekim, tasarruflarınızı ortaya koymanız gereken birkaç acil durum birdenbire gelebilir. Böyle bir günde çok fazla çaba harcamadan değerinizi kanıtlayabilirsiniz. Önemli bir kişinin başarılarınızı takdir etmesiyle birkaç proje sonunda karşılığını verebilir. Herhangi bir övgüyü takdir etmek için bir dakikanızı ayırın ve kendinizi alkışlayın!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Cömertliğiniz adeta bir efsane ve bugün kendinizi bu konuda bir daha kanıtlayabilirsiniz. Daha öğlene bile varmadan bunu birçok insana yardım etmek için kullanacaksınız! Nitekim sevdiğiniz bu yüzlere birer gülümseme kondurmak sizin de gününüzü güzelleştirecek. Bilgeliğinizin armağanlarını nasıl verdiğinize dikkat edin. İnsanları, tam olarak yapmalarını söylediğiniz şeyi yapmaları gerektiğine inandırmadığınızdan emin olmalısınız. Aksi takdirde, fikriniz yardımdan ziyade uyulması gereken kurallara benzeyecektir. Dostlarınızın sizi parmak sallayan biri olarak görmesini istemezsiniz!


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda hayatınızdaki yaratıcılığın seviyesini yükseltmenin en iyi yolu, kendinizi daha zorlu durumlara sokmaktır! Kendinizi biraz rahatsız hissettiğinizde, bu deneyimi atlatabilmeniz için kendinizi zekanıza ve cesaretinize güvenmeye zorlarsınız. İnsanlar muhtemelen masaya getirdiğiniz enerjiye karşı koyamayacaklar ve sizi harekete geçiren şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek istemekten çekinmeyecekler. Mutluluğu aramak şu anda oldukça uzaklara bakmanıza neden olabilir ancak bu bir hatadır. Herkes sizin enerjinizle neşe buluyorken siz neden bundan faydalanmayasınız?


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün çok fazla sabrınız olacak, dolayısıyla bu, onu her zaman test eden biriyle konuşmanın tam zamanı! Eğer korktuğunuz bir yüzleşme ya da zor bir konuşma olduysa, bugün nihayet bunu gerçekleştirmenin günüdür. Sabır size perspektif kazandırır ve bu perspektif size eksik olduğunuz cesareti verecektir. Nitekim bu günün en iyi yanı, yakında korkacak hiçbir şeyin olmadığını keşfedecek olmanızdır. Uzun vadeli düşünmek konforunuz için çok faydalı olacaktır. Maddi olarak kendinizi garanti altına almak için birkaç adım atmak, birçok endişeyi henüz ortaya çıkmadan dahi söndürebilir.



BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ulaşılması çok kolay olan bir hedefin, ulaşmak için ter ve emek gerektiren bir şey kadar değerli olmadığı gerçeğini takdir etmeyi öğreniyorsunuz. Bu yüzden herkesin gittiğinden daha zor bir rotayı seçmekten çekinmeyin. Diğerleri başka bir yere daha hızlı veya daha kolay ulaşabilirler ancak deneyimlerden o kadar fazla şey öğrenemeyecekler. Endişelenmeyin, sonunda yolculuğunuz sizi de ödüllendirecek. Yeni keşfettiğiniz şeylerin heyecanı sizi ruhsal olarak besleyecek ve belki de sizin için önemli olan insanlar tarafından fark edilmenizi sağlayacaktır.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatınızda her zaman eşitliği aramaya çalışsanız da dünyanın adaletsiz bir yer olabileceğini biliyorsunuz. Dolayısıyla, eğer değer verdiğiniz biri bugün bir bahtsızlık yaşarsa, durumu hakkında haklı olarak öfkelenmek yerine onu teselli etmeye odaklanmalısınız. Onları sinirlendirmek yerine, ufak tefek durumları aşmalarına yardımcı olursanız daha iyi bir arkadaş olursunuz. Her zaman her şey tam anlamıyla adil olamaz ve bunu kabul etmeleri gerekiyor. Bugün ayrıca içsel olarak da bazı kabullenmeler yaşamanız gerekebilir. Kişiliğinizin iki farklı yönünü göstermeye çalıştığınızı hissetseniz bile hayatınızda ruhunuzun her yönüne yer vardır. Kendinize kendiniz olma izni verin.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yaratıcılığınız kendini ifade etmenin yeni bir yolunu arıyor ve bu yeni yolu mutfakta bulabilirsiniz. Yemek yapmak aynı anda hem disiplin hem de yaratıcılık gerektiren harika bir karışımıdır ve kendinizi gerçekten ifade etmenize olanak tanır. Ayrıca, değer verdiğiniz biri için güzel bir şey yapmak için size bir fırsat verir. Bugün birisiyle oldukça önemli, hatta belki de kaderinizde olan bir karşılaşma yaşayabilirsiniz. Her zamanki işinizle ilgileniyorsunuz. Sadece belirsiz bir şekilde tanıdığınız bir kişi, bazı çok önemli konulardaki görüşlerinizi radikal bir şekilde değiştirecek bir şey söyleyebilir ancak sizdeki dostane uyum sayesinde, bundan gerçekten keyif alabilirsiniz.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün, özellikle pek sevmediğiniz insanlarla ilişkiler söz konusu olduğunda daha analitik bir tutum benimsemek iyi bir fikir olabilir. Eğer size hoşlanmadığınız şekilde davranırlarsa ne olabilir? Siz izin vermediğiniz sürece bu insanların hayatınız üzerinde bir etkileri yoktur. Söyleyecek güzel bir şeyi olmayan insanlara biraz ilgi gösterirseniz, onlara hayatınız üzerinde hak ettiklerinden daha fazla güç vermiş olursunuz. Zamanınızı ve enerjinizi içinizdeki en iyiyi ortaya çıkaran insanlara ayırmalısınız. Vaktini ve enerjiniz sonsuz değil, bunları kime ve nasıl harcayacağınıza dair kararlarınız hayatı bir önem taşıyor.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün görüşeceğiniz insanlardan bazıları sizinle aynı önceliklere sahip değil, bu nedenle onların çalışmalarını bir kez daha kontrol etmeli ve grup meseleleri üzerinde çok fazla yetkiye sahip olmadıklarından emin olmalısınız. Siz işleri halletmek isterken, onlar sadece eğlenmek isteyebilirler. Bu nedenle bugün onlardan kaynaklanan kesintilerle uğraşmaya hazır olun. Eğer iş yapılmazsa, baskıyı üstlenmek zorunda kalacaksınız, bu nedenle gösterdiğiniz ekstra çaba kendi çıkarınıza olacaktır. Liderlik yeteneklerinizi konuşturun ve gerektiğinde otorite kurmayı ihmal etmeyin.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sabah kendinizi çok iyi hissediyorsunuz, bu da tüm gününüz için iyiye işaret! Birkaç ciddi konuşmaya biraz da flört ve mizah ekleyin neler olduğunu izleyin. Bugün etrafınızda eğlenmeyi seven bir sürü insan olacak ve onlar da sizin tarzınızı beğenecekler ve muhtemelen sizin sosyal çevrenize girmek istiyorlar. Bu, birkaç soru işaretine neden olabilir ancak yeni insanlara uyum sağlamak için yapacağınız herhangi bir esneme, onların hayatınıza getirdikleri enerjiye ve canlılığa değecektir. Tanıdığınız her yeni insan sizi yeni bir dünyayla tanıştırıyor ve ufkunuzu geliştiriyor.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sosyal enerjiniz bugün daha yavaş ve sizi içeriden ve dışarıdan tanımayan insanlarla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Yeni tanıştığınız kişilerle yapacağınız sohbetlerde kendinizi belinize kadar çamura batmış, hareketsiz ve ilerleme kaydedemeyecek durumda hissetmeye başlayabilirsiniz. Nitekim beklentilerinizi ayarlarsanız ve bugün çok az veya hiç ilerleme olmamasına rağmen sorun yaşamamaya çalışırsanız, yine de sahip olduğunuz tüm etkileşimlerden keyif alabileceksiniz. Duygularınız kontrolü de sizin elinizde!
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumu.Net - Reklam Alanı

Cevapla

Etiketler
burç, günlük, yorumları
IRCForumu.Net - Sponsor Bağlantılar



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık