IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum muhabbet


ircforumu sekershell
bizimkiler sosyalchat


Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Aralık 2023, 08:14   #1
Çevrimdışı
SohbetAski.Org

BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
13.12.2023 Günlük Burç Yorumları


Reklam

13 Aralık 2023 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün, sizi daha da yoğun bir tempoya hazırlayan bir gün olabilir. İleriye dönük planlar yapılabilir ve günün büyük çoğunluğu kendinizi geleceğe adadığınız konularda çalışmakla geçebilir. Bunlar muhtemelen karşılığını alacağınız emekler olduğu için harcadığınız zamana acımamalısınız ama aynı zamanda yaşamayı da unutmamalısınız. Nitekim bugün sosyal hayat canlı ve romantik sürprizlerle dolu olabilir. Çalışmayı ihmal etmeyin ancak bir noktada anı yaşamayı da hatırlayın!


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, bugün sizi hayatınızın olumsuz unsurlarından kurtarmaya hizmet ediyor. Böylece gelişmeye ve ilerlemeye odaklanabilirsiniz. Kendinizi bir çıkmazda ya da tekdüzelik içinde hissetmişseniz, hayatınızı değiştirme şansınızın olduğu iyimser ve canlı bir zamandan geçiyorsunuz. Şimdi yeni şeyler öğrenmek veya deneyimlemek için güçlü bir enerji var. Daha aktif hale gelebilir, kendinizi öne çıkarabilir, bireyselliğinizi ifade edebilir ve istediğiniz şeyin peşinden daha güvenle gidebilirsiniz. Hayatınıza dair yeni bir bakış açısıyla, okuduğunuz veya öğreneceğiniz felsefi veya manevi bir şeyle veya sizi hayatınızın sıradan rutinlerinden uzaklaştıracak bir macerayla yenilenmiş hissedebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa, bugün yeni bir başlangıç ​​sizi bekliyor. Bu, kendinizi güçlendirmenin yollarını bulmanın zamanıdır. Kendinizin ve başkalarının motivasyonlarının daha fazla farkına varırsınız. Şimdi aynı zamanda bir mali plan başlatmak veya bir borcu ödemek için de iyi bir zaman olabilir. Başkalarına sağlıksız bir şekilde bağımlı hissettiğiniz yaşam alanlarının sorumluluğunu üstlenmek mümkündür. İçinizdeki şeytanlarla mücadele konusunda kararlılıkla çalışmanın zamanıdır. Eğer bir ilişkiye veya finansal anlaşmaya çok sıkı tutunuyorsanız, bu bağımlılıkla yüzleşmenin zamanıdır. Nitekim netlik için çok erken olduğundan büyük kararları sonraya saklayın.


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler, bugün bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​yapma ihtiyacını ortaya koyuyor. Yine de günün enerjileri sizi bir hedefi veya arzuyu takip etmeye teşvik ediyor ve bunların hepsi birbiriyle bağlantılı olabilir! İlerledikçe ilişkinizin ihtiyaçlarına ilişkin vizyonunuz muhteşem olur ve birisi size bir hayalin peşinden gitmeniz için ilham verebilir. Başkalarıyla işbirliği yapma ve birleşme ihtiyacı güçlü. Bir ilişkiye yeni bir başlangıç ​​yapmak, yeni bir tutum benimsemeyi veya bir şeyi gerçekleştirmek için cesaret toplamayı içerebilir. Kalbinizi yeni olasılıklara açmanın zamanı geldi. Sosyal hayatınız odak noktasındadır ve bağımsızlık, kendini kanıtlama ve bireysellik ile ilgili konular özellikle önemlidir.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç, bugün günlük rutinleriniz için bir yeniden canlanma süreci olabilir ve bu, size dair daha fazla inanç ve vizyonla ilgilidir. Önemli ayrıntılarla ilgilenmek, yoğun işler yapmak ve kişisel alanınızı yeniden düzenlemek konusunda daha motive olacaksınız. Kişisel gelişim odak noktasıdır. Ayrıca hayatınıza daha fazla anlam katacak ve ruhunuzu besleyecek deneyimler arıyorsunuz. Yeni duygu ve arzularla eğlenin ancak konu onların peşinden koşmaya geldiğinde acele etmeyin. Ayrıca günümüzde aşk ilişkileri denge duygusundan ve karşılıklı anlayıştan faydalanmaktadır. Yaratıcılık daha kolay gelir.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan, bugün özellikle romantik ilişkiler, arkadaşlıklar ve yaratıcılık konusunda hayatınıza taze ve güçlü bir enerji getiriyor. Masaya yeni bir bakış açısı getirmenin faydasını görürsünüz. Yeni bir sayfa açmanın, eğlenmenin, hobilerin peşinde koşmanın zamanı geldi. Gün duygularınızı, romantik arzularınızı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak. Sizi özgün yaratıcı benliğinizi ifade etmekten alıkoyan her ne varsa, onu ortadan kaldırmaya hazırsınız. Kalbinizin götürdüğü yere gitme motivasyonu artık güçlü ve kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Sorunları çözmek, ayrıntıları sıralamak ve meseleleri daha derinlemesine görmek için iyi enerji bugün sizinle.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak, bugün özel dünyanızda dinamik bir enerji döngüsü başlatıyor. Ev cephesinde değişiklik yapmak istiyorsanız, şimdi ister fiziksel ev ortamınız, ister ev rutinleriniz, aile ilişkileriniz, hatta içsel benliğinizle olan ilişkiniz hakkında olsun, sorumluluk almak için güçlü bir hafta olacaktır. Planlasanız da planlamasanız da bu ihtiyacı hissetmeniz muhtemeldir ve bu, kişisel hayatınızın sorumluluğunu üstlenmenizle ilgilidir. Aslında, yaptığınız iyileştirmeler hayatınızın tüm alanlarını etkileyecektir. Bugün, başkalarıyla olan sorunlarınızı yumuşatmak için de iyi durumdasınız.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi, bugün sizin için iletişim becerilerini, öğrenmeyi, günlük etkileşimleri ve temasları vurgulayan bir dönemi başlatıyor. Odak noktası, sohbet etmeye, bağlantı kurmaya veya öğrenmeye yeni ve taze bir enerji getirmektir. Kendinizi ifade etmek ve insanlarla bağlantı kurmak için yeni yollar veya farklı kanallar bulmanın zamanıdır. Durgunlaşan projeleri veya ilişkileri yeniden canlandırabilirsiniz. Bugün ayrıca günlük yaşamın ayrıntılarının sorumluluğunu üstlenmeyi hedefleyin; bu konuda iyi bir şekilde destekleniyorsunuz. Nitekim karışık sinyaller verme eğilimine dikkat edin. Belki de işleri biraz açık uçlu tutmak en iyisi.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep, bugün dünyanın tadını çıkarmak için güzel bir enerji getiriyor. Bu, özellikle hayatınızı değer duygusunu hissedecek şekilde nasıl düzenlediğiniz konusunda, yeniden başlamanın zamanıdır. Gelirinizi veya kazanç potansiyelinizi artırmanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz. Ayrıca kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlayan şeylere daha fazla dikkat etmenin zamanı geldi. Kazanma potansiyeliniz ve maddi şeylere olan bağlılığınız hakkında keşifler olabilir. Size pek hizmet etmeyen bir yaşam tarzına veya finansal alışkanlıklara çok sıkı tutunuyorsanız, bu, koşulların konuyu zorladığı bir zamandır. Sırada yeni başlangıçlar var!


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay, bugün sizi ileriye doğru nazikçe itiyor ve kendinize inanmanız için ilham veriyor! Şimdi daha görünür ve çekicisiniz ve bu enerjiyi kullanmak için iyi bir zaman olsa da yeni bir başlangıca yavaş yavaş girerseniz muhtemelen daha doğru olacaktır. Yaşamınızda gerekli değişiklikleri gerçekleştirmek için özellikle motivesiniz Daha az yükle ve daha fazla güvenle ilerlemeniz için bir şeylerin gitmesi gerekebilir. Kendinizi veya imajınızı, tarzınızı ve dünyayı nasıl selamladığınızı yeniden yaratmanın zamanıdır. Bu yenilenme için bir fırsat ve aynı zamanda bazı kararlar almak için de iyi bir zaman. Bazı hoşnutsuzluklar sizi etkisi altına alsa da huzursuzluğun nedenini ararsanız daha iyi durumda olursunuz. Sevdiklerinizin beklentileri çok yüksekse kendinizi tükenmiş veya cesaretiniz kırılmış hissedebilirsiniz.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak, bugün son zamanlarda yaşananları gözden geçirme ihtiyacınıza dikkat etmenizi, negatif enerjilerden kurtulmanızı, ruhunuzu yenilemenizi hatırlatır. Eğer ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınızı ihmal ettiyseniz, bu, sizi yenilenme arayışına iten bir zamandır. Gün, siz dinlenirken ve duygusal ve zihinsel sağlığınızı iyileştirmenin yollarını düşünürken yeniden enerji kazanmanızı sağlar. Sezgilerinizi ve hayallerinizi dikkatle dinleyin. Anın tadını çıkarmayı hedefleyin ve bugünü iyi planlayın. Şu anda özellikle benzersiz ve ilginç insanlarla tanışabilirsiniz veya bir arkadaşınız sizi ilgi çekici fikirlerle veya gruplarla tanıştırabilir.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sizin için adeta ileriye doğru bir itici güç olarak hizmet edebilir ve bu, hayatınızdaki insanlara kendinizi açmakla yakından ilişkilidir. Grubun bir parçası olma duygunuz güçlüdür ve duygusal tatmin, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla olan etkileşimlerinizden veya onların desteğinden gelebilir. Bazen bu, arkadaşlarınızın hayatınıza girmesi veya çıkmasıyla ilgilidir veya aynı şey hayaller ve hedefler için de geçerli olabilir. Nitekim çoğu zaman ideallerinizle yeniden bağlantı kurmak ve sosyal yaşamınızı yeniden canlandırmak daha önemlidir.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık, bugün özellikle daha büyük hedefleriniz, kariyeriniz, sorumluluklarınız ve itibarınızla ilgili olarak yeni bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olabilir. Hırsınız harekete geçiyor ve üretme ve başarma ihtiyacınız oldukça büyük. Bu, profesyonel olarak nereye gitmek istediğinizi belirleme zamanıdır. Profesyonel imajınızı ve sorumluluk almaya yönelik tutumunuzu geliştirmeye odaklanın. Çabalarınız, çalışmalarınız veya başarılarınız nedeniyle özel ilgi görebilir ve başkalarına rehberlik edecek bir konumda olabilirsiniz. Yeni projeleriniz, fikirleriniz, bağlantılarınız ve bağlantılarınız için heyecanın arttığını hissedebilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz ancak henüz işleri kesinleştirmenin zamanı değil.
13 Aralık 2023 Çarşamba, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün, sizi daha da yoğun bir tempoya hazırlayan bir gün olabilir. İleriye dönük planlar yapılabilir ve günün büyük çoğunluğu kendinizi geleceğe adadığınız konularda çalışmakla geçebilir. Bunlar muhtemelen karşılığını alacağınız emekler olduğu için harcadığınız zamana acımamalısınız ama aynı zamanda yaşamayı da unutmamalısınız. Nitekim bugün sosyal hayat canlı ve romantik sürprizlerle dolu olabilir. Çalışmayı ihmal etmeyin ancak bir noktada anı yaşamayı da hatırlayın!


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, bugün sizi hayatınızın olumsuz unsurlarından kurtarmaya hizmet ediyor. Böylece gelişmeye ve ilerlemeye odaklanabilirsiniz. Kendinizi bir çıkmazda ya da tekdüzelik içinde hissetmişseniz, hayatınızı değiştirme şansınızın olduğu iyimser ve canlı bir zamandan geçiyorsunuz. Şimdi yeni şeyler öğrenmek veya deneyimlemek için güçlü bir enerji var. Daha aktif hale gelebilir, kendinizi öne çıkarabilir, bireyselliğinizi ifade edebilir ve istediğiniz şeyin peşinden daha güvenle gidebilirsiniz. Hayatınıza dair yeni bir bakış açısıyla, okuduğunuz veya öğreneceğiniz felsefi veya manevi bir şeyle veya sizi hayatınızın sıradan rutinlerinden uzaklaştıracak bir macerayla yenilenmiş hissedebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa, bugün yeni bir başlangıç ​​sizi bekliyor. Bu, kendinizi güçlendirmenin yollarını bulmanın zamanıdır. Kendinizin ve başkalarının motivasyonlarının daha fazla farkına varırsınız. Şimdi aynı zamanda bir mali plan başlatmak veya bir borcu ödemek için de iyi bir zaman olabilir. Başkalarına sağlıksız bir şekilde bağımlı hissettiğiniz yaşam alanlarının sorumluluğunu üstlenmek mümkündür. İçinizdeki şeytanlarla mücadele konusunda kararlılıkla çalışmanın zamanıdır. Eğer bir ilişkiye veya finansal anlaşmaya çok sıkı tutunuyorsanız, bu bağımlılıkla yüzleşmenin zamanıdır. Nitekim netlik için çok erken olduğundan büyük kararları sonraya saklayın.


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler, bugün bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​yapma ihtiyacını ortaya koyuyor. Yine de günün enerjileri sizi bir hedefi veya arzuyu takip etmeye teşvik ediyor ve bunların hepsi birbiriyle bağlantılı olabilir! İlerledikçe ilişkinizin ihtiyaçlarına ilişkin vizyonunuz muhteşem olur ve birisi size bir hayalin peşinden gitmeniz için ilham verebilir. Başkalarıyla işbirliği yapma ve birleşme ihtiyacı güçlü. Bir ilişkiye yeni bir başlangıç ​​yapmak, yeni bir tutum benimsemeyi veya bir şeyi gerçekleştirmek için cesaret toplamayı içerebilir. Kalbinizi yeni olasılıklara açmanın zamanı geldi. Sosyal hayatınız odak noktasındadır ve bağımsızlık, kendini kanıtlama ve bireysellik ile ilgili konular özellikle önemlidir.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç, bugün günlük rutinleriniz için bir yeniden canlanma süreci olabilir ve bu, size dair daha fazla inanç ve vizyonla ilgilidir. Önemli ayrıntılarla ilgilenmek, yoğun işler yapmak ve kişisel alanınızı yeniden düzenlemek konusunda daha motive olacaksınız. Kişisel gelişim odak noktasıdır. Ayrıca hayatınıza daha fazla anlam katacak ve ruhunuzu besleyecek deneyimler arıyorsunuz. Yeni duygu ve arzularla eğlenin ancak konu onların peşinden koşmaya geldiğinde acele etmeyin. Ayrıca günümüzde aşk ilişkileri denge duygusundan ve karşılıklı anlayıştan faydalanmaktadır. Yaratıcılık daha kolay gelir.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan, bugün özellikle romantik ilişkiler, arkadaşlıklar ve yaratıcılık konusunda hayatınıza taze ve güçlü bir enerji getiriyor. Masaya yeni bir bakış açısı getirmenin faydasını görürsünüz. Yeni bir sayfa açmanın, eğlenmenin, hobilerin peşinde koşmanın zamanı geldi. Gün duygularınızı, romantik arzularınızı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak. Sizi özgün yaratıcı benliğinizi ifade etmekten alıkoyan her ne varsa, onu ortadan kaldırmaya hazırsınız. Kalbinizin götürdüğü yere gitme motivasyonu artık güçlü ve kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Sorunları çözmek, ayrıntıları sıralamak ve meseleleri daha derinlemesine görmek için iyi enerji bugün sizinle.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak, bugün özel dünyanızda dinamik bir enerji döngüsü başlatıyor. Ev cephesinde değişiklik yapmak istiyorsanız, şimdi ister fiziksel ev ortamınız, ister ev rutinleriniz, aile ilişkileriniz, hatta içsel benliğinizle olan ilişkiniz hakkında olsun, sorumluluk almak için güçlü bir hafta olacaktır. Planlasanız da planlamasanız da bu ihtiyacı hissetmeniz muhtemeldir ve bu, kişisel hayatınızın sorumluluğunu üstlenmenizle ilgilidir. Aslında, yaptığınız iyileştirmeler hayatınızın tüm alanlarını etkileyecektir. Bugün, başkalarıyla olan sorunlarınızı yumuşatmak için de iyi durumdasınız.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi, bugün sizin için iletişim becerilerini, öğrenmeyi, günlük etkileşimleri ve temasları vurgulayan bir dönemi başlatıyor. Odak noktası, sohbet etmeye, bağlantı kurmaya veya öğrenmeye yeni ve taze bir enerji getirmektir. Kendinizi ifade etmek ve insanlarla bağlantı kurmak için yeni yollar veya farklı kanallar bulmanın zamanıdır. Durgunlaşan projeleri veya ilişkileri yeniden canlandırabilirsiniz. Bugün ayrıca günlük yaşamın ayrıntılarının sorumluluğunu üstlenmeyi hedefleyin; bu konuda iyi bir şekilde destekleniyorsunuz. Nitekim karışık sinyaller verme eğilimine dikkat edin. Belki de işleri biraz açık uçlu tutmak en iyisi.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep, bugün dünyanın tadını çıkarmak için güzel bir enerji getiriyor. Bu, özellikle hayatınızı değer duygusunu hissedecek şekilde nasıl düzenlediğiniz konusunda, yeniden başlamanın zamanıdır. Gelirinizi veya kazanç potansiyelinizi artırmanın yeni yollarını keşfedebilirsiniz. Ayrıca kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlayan şeylere daha fazla dikkat etmenin zamanı geldi. Kazanma potansiyeliniz ve maddi şeylere olan bağlılığınız hakkında keşifler olabilir. Size pek hizmet etmeyen bir yaşam tarzına veya finansal alışkanlıklara çok sıkı tutunuyorsanız, bu, koşulların konuyu zorladığı bir zamandır. Sırada yeni başlangıçlar var!


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay, bugün sizi ileriye doğru nazikçe itiyor ve kendinize inanmanız için ilham veriyor! Şimdi daha görünür ve çekicisiniz ve bu enerjiyi kullanmak için iyi bir zaman olsa da yeni bir başlangıca yavaş yavaş girerseniz muhtemelen daha doğru olacaktır. Yaşamınızda gerekli değişiklikleri gerçekleştirmek için özellikle motivesiniz Daha az yükle ve daha fazla güvenle ilerlemeniz için bir şeylerin gitmesi gerekebilir. Kendinizi veya imajınızı, tarzınızı ve dünyayı nasıl selamladığınızı yeniden yaratmanın zamanıdır. Bu yenilenme için bir fırsat ve aynı zamanda bazı kararlar almak için de iyi bir zaman. Bazı hoşnutsuzluklar sizi etkisi altına alsa da huzursuzluğun nedenini ararsanız daha iyi durumda olursunuz. Sevdiklerinizin beklentileri çok yüksekse kendinizi tükenmiş veya cesaretiniz kırılmış hissedebilirsiniz.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak, bugün son zamanlarda yaşananları gözden geçirme ihtiyacınıza dikkat etmenizi, negatif enerjilerden kurtulmanızı, ruhunuzu yenilemenizi hatırlatır. Eğer ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınızı ihmal ettiyseniz, bu, sizi yenilenme arayışına iten bir zamandır. Gün, siz dinlenirken ve duygusal ve zihinsel sağlığınızı iyileştirmenin yollarını düşünürken yeniden enerji kazanmanızı sağlar. Sezgilerinizi ve hayallerinizi dikkatle dinleyin. Anın tadını çıkarmayı hedefleyin ve bugünü iyi planlayın. Şu anda özellikle benzersiz ve ilginç insanlarla tanışabilirsiniz veya bir arkadaşınız sizi ilgi çekici fikirlerle veya gruplarla tanıştırabilir.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün sizin için adeta ileriye doğru bir itici güç olarak hizmet edebilir ve bu, hayatınızdaki insanlara kendinizi açmakla yakından ilişkilidir. Grubun bir parçası olma duygunuz güçlüdür ve duygusal tatmin, arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla olan etkileşimlerinizden veya onların desteğinden gelebilir. Bazen bu, arkadaşlarınızın hayatınıza girmesi veya çıkmasıyla ilgilidir veya aynı şey hayaller ve hedefler için de geçerli olabilir. Nitekim çoğu zaman ideallerinizle yeniden bağlantı kurmak ve sosyal yaşamınızı yeniden canlandırmak daha önemlidir.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık, bugün özellikle daha büyük hedefleriniz, kariyeriniz, sorumluluklarınız ve itibarınızla ilgili olarak yeni bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olabilir. Hırsınız harekete geçiyor ve üretme ve başarma ihtiyacınız oldukça büyük. Bu, profesyonel olarak nereye gitmek istediğinizi belirleme zamanıdır. Profesyonel imajınızı ve sorumluluk almaya yönelik tutumunuzu geliştirmeye odaklanın. Çabalarınız, çalışmalarınız veya başarılarınız nedeniyle özel ilgi görebilir ve başkalarına rehberlik edecek bir konumda olabilirsiniz. Yeni projeleriniz, fikirleriniz, bağlantılarınız ve bağlantılarınız için heyecanın arttığını hissedebilirsiniz. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanıyor olabilirsiniz ancak henüz işleri kesinleştirmenin zamanı değil.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumu.Net - Reklam Alanı

Cevapla

Etiketler
burç, günlük, yorumları
IRCForumu.Net - Sponsor Bağlantılar



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık