IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum muhabbet


ircforumu sekershell
bizimkiler sosyalchat


Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2023, 08:34   #1
Çevrimdışı
SohbetAski.Org

BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
31.12.2023 Pazar Günlük Burç Yorumları


Reklam

31 Aralık 2023 Pazar, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün bazı şeyler tam olarak planladığını gibi gitmeyebilir. Stratejilerinizi yeniden düşünün, ancak şimdilik duyguları aşırı analiz etmeyin. Bugünün ilerleyen saatlerinde insanlar savunmada olabilir, kısıtlamalar veya kurallarla ilgili gerginlikler ruh halini etkileyebilir. Bir durumun olumsuz taraflarını görmek mümkündür ancak bu, onun artılarını ve eksilerini tartmanıza da yardımcı olabilir. Eleştiri veya şüphe ortaya çıksa bile, şu anda karşılaşılan deneyimlerden ders almaya kararlı olun. Belirsizlik veya duygusal suskunluk, bugün ilerleyen saatlerde resmin bir parçası olabilir. Bazı tutarsızlıklara rağmen olumluya odaklanmaya çalışın.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, bugünün erken saatleri, değer verdiğiniz insanların sizin bakış açınızı anlamalarına yardımcı olmak ve yaratıcı problem çözmek için güçlü bir gün. Günün enerjileri eli açık bir yaklaşımı destekliyor. Daha geniş konuları, büyük resmi ve kendinizi ifade etmenin yeni yollarını düşünüyorsunuz ve bu konulardaki düşünceniz özellikle keskin. Ancak, bugünün ilerleyen saatlerinde koşullar nedeniyle kendinizi biraz boğulmuş veya kısıtlanmış hissedebilirsiniz; insanlar o kadar açık sözlü veya anlayışlı değiller. Hedeflerinizi, özellikle de sosyal hayatınız, aşk hayatınız veya eğitimsel uğraşlarınızla ilgili olanları değerlendirmek için biraz geri çekilmeyi düşünün. Önünüzdeki daha heyecanlı zamanlar için sizi zorlayabilecek küçük sorunlara dikkat edin.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa, bugün çeşitli şekillerde yeni bir başlangıç ​​yapmak veya duygusal gelişime odaklanmak ilgili olabilir. Bir sorunu veya gizemi çözebilir ve önemli bir gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. Planlar hazırlayabilirsiniz ve zorlukların üstesinden gelmeye hazırsınız. Bir ilişkinin iç işleyişine dair daha iyi bir anlayış olabilir. Kendinizi benzersiz bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir enerji yanınızda; çekiciliğiniz şu anda özellikle güçlü. Kusurlardaki güzelliği görebilirsiniz ve bunun sonucunda özel dünyanız genişleyebilir. Bugün ilerleyen saatlerde başkaları sizinle aynı fikirde olmayabilir ama bunun ne önemi var?


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler, bugünün enerjileri, yakın ilişkileri veya ilişkinizin ihtiyaçlarını yeni bir ışık altında görmek için eşsizdir, özellikle de ilişkileriniz kendinize nasıl değer verdiğinizi yansıtıyorsa. Şu anda değerli olabilecek şeyleri bütünsel olarak görüyorsunuz. Adil olmayan veya dengesiz bir durumu arkanızda bırakmaya kararlı olabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli bir kişiyle ilişkinize odaklanabilirsiniz. İşleri iyileştirme konusunda motive olduğunuz için ilişkilerinizde daha fazla adalet ve tatmin elde etmek için olası çözümler üretebilirsiniz. Özellikle başkalarından ve başkalarıyla birlikte öğrenmeye isteklisiniz. Büyüme arzunuz zihninizin ön saflarında yer alıyor ve sizi ileri taşıyor.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç, bugün sağlığınız, alışkanlıklarınız veya rutinlerinizle ilgili konuları iyileştirmeye kararlı olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi veya sağlığınızı iyileştirecek bir görevi gerçekleştirmenin veya bir sorunu çözmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek veya günlük işlerinize karşı daha iyi, daha güçlü bir tutum, artık daha fazla memnuniyetin anahtarı olabilir. Yaptığınız işe olağanüstü derecede yaratıcı ve ilham verici dokunuşlar katabilirsiniz ya da sezgisel olarak size özellikle iyi hizmet eden yeni bir yola çekilebilirsiniz. Kurduğunuz bağlantılarda, en küçüklerinde bile ekstra özel anlam buluyorsunuz.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan, bugün özellikle yaratıcı ilhamı ve çocuklarla veya romantik partnerlerle ilişkileri destekliyor. İyileştirmeler yapmak için harika bir zaman. Sorunlara tüm ayrıntıları analiz etmek yerine bir bütün olarak baktığınızda sorunları çözmek daha kolaydır. Uyum ve denge duygunuz bugün güçlü ve bu, uzun vadede işe yarayacak planlar oluşturmanıza yardımcı olabilir. Benzersiz niteliklerinizi ifade etme konusundaki özgüveniniz sayesinde başkalarını kendinize çekersiniz. Sorunlu alanları daha net görmek ya da gerçeklerle yüzleşmek planlarınızın yeniden oluşmasına yol açabilir.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak, şimdi duygularınıza daha fazla ağırlık veriyorsunuz. Ev hayatınız veya yakın ilişkileriniz konusunda dengeden çıkan durumlar dikkatinizi gerektirir ve bunları can sıkıcı bulmak yerine düzeltmeler ve iyileştirmeler yapmaya hazırsınız! Ayrıca başkalarını ve kendinizi anlamak için daha fazla çaba harcayacaksınız, iyileşme ve büyümenin desteklenmesine yardımcı olacaksınız. Hem kendi içinizde hem de ilişkilerinizde neyin iyileştirilmesi gerektiğine şefkatle bakıyorsunuz. Bu süreçte, ruhunuzun zor bölgelerinin veya yaralı kısımlarının daha fazla farkına varabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde herkesi memnun etme konusunda bazı endişeler ortaya çıkabilir.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi, bugün özellikle öğrenme, teknoloji ve mekanikle ilgili sorunları çözmek için güçlü. Kişisel iç görülerinizi ve bilgeliğinizi paylaşmaktan, birine yardım etmekten ve zihniyetiniz veya nasıl iletişim kurduğunuz ile kişisel mutluluğunuz arasındaki bağlantıyı daha iyi anlamaktan keyif alabilirsiniz. Her ne kadar bazı sorunlar çözülmemiş kalabilse de, farklılıkların uzlaştırılması mümkündür. Bunu daha iyi ilişkilere doğru atılmış büyük bir adım olarak düşünebilirsiniz. Daha sıra dışı veya geleneksel olmayan fikirlerinizi çekici ve anlaşılır bir şekilde sunmanın bir yolu var. Becerikliliğiniz eski bir şeyi yeni bir şeye veya olumsuz bir şeyi olumluya dönüştürmenize yardımcı olur.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep, gün canlandırıcı hissettirir ve bu yakın ilişkileriniz için iyi bir işarettir. Aynı zamanda genel denge duyunuz için de güçlüdür! Bir ilişkide daha fazla netlik veya ileriye doğru hareket olabilir. Artık daha az korku ve daha fazla neşe yaşıyorsunuz ya da bir ilişkide köşeyi döndüğünüzü hissediyorsunuz. Elbette başkalarından ihtiyaçlarınız daha belirgin hale geliyor. Bu değişiklik, temiz bir nefes gibi gelebilir ve ilerledikçe ilişkinin faydalarını görmeniz için sizi daha iyi bir konuma getirebilir. Hayatınıza daha yararlı, mutlu veya sizi memnun eden insanlar gelebilir.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay, bugün ileriye dönük işiniz ve sağlığınız için coşkunuz ve motivasyonunuz artıyor. Gecikmiş bir proje artık engeli kaldırabilir veya yaşam tarzı değişiklikleriyle yoluna devam etmek veya alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi iyileştirmek için motivasyonunuz artabilir. İş meseleleri hız kazanıyor. Yakın zamanda durmuş olan projelere geri dönebilirsiniz veya yolunuzdaki bir engeli kaldıracak yeni bilgiler alabilirsiniz. Geride bıraktıklarınızla yeniden tanıştıktan sonra hayatın bu alanlarında işler hızlanıyor! Kendinize daha fazla güveniyorsunuz ve sorunlu bir alanın sorumluluğunu üstlenmeye veya geçmişten gelen bir sorun hakkında anlayışa varmaya hazırsınız.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak, bugün engellerin kaldırılmasına yardımcı olabilir. Aşk hayatınıza, neşe arayışınıza, boş zamanlarınıza veya yaratıcı projelerinize daha fazla netlik veya coşku gelebilir. İnanç ve iyimserlik artar! Şimdi muhtemelen daha spontane ve doğal bağlantılar kuracaksınız. Aşkı, eğlenceyi, hobileri ve eğlenceleri çevreleyen heyecanınız veya motivasyonunuz artar. Bu değişim anında sonuç vermese de kendinizi insanlara açma konusunda giderek daha iyimser hissedeceksiniz. Ayrıca gömdüğünüz veya ihmal ettiğiniz bir şey muhtemelen yüzeye çıkacak ve dikkat gerektirecektir.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova, bugün coşkunuzu ve sevincinizi artırıyor. Bu değişim en çok duygularınızda, ev yaşamınızda ve kişisel dünyanızda belirgindir. Şimdi, aile veya ev hayatınızda kademeli iyileşmeler için mükemmel. Mutluluğun, sıcaklığın, rahatlığın ve desteğin arttığı bir zaman olabilir. Ev geliştirme projeleri devam edebilir veya hız kazanabilir ve aileyle ilişkiler güçlenebilir. İşlerin daha iyiye gittiğine dair gerçek ve büyüyen bir duyguya sahipsiniz. Bugün ayrıca başkalarını destekleme veya eğlendirme ihtiyacı ön planda. Özellikle başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünün farkındasınız ve her zamankinden daha uyumlu ve uzlaşmacısınız.



BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık, şimdi kendinize olan güveniniz veya kendinizi ifade etme yeteneğiniz artar. Projelerinizde, iletişimlerinizde ve kişisel ilgi alanlarınızda daha fazla netlik olması muhtemeldir. Çalışmalar ve bağlantılar güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir ve sizin lehinize çalışabilir. Neyse ki öğrenme ve bağlantı kurma konusundaki coşkunuz artıyor. Başkalarına ulaşma konusunda daha cesursunuz veya bağlantı kurma engellerini ortadan kaldırıyorsunuz ve bu, kendiliğinden ve doğal etkileşimlerin zamanıdır. Artık bir köşeyi döndüğünüz hissi olabilir. Kariyer veya itibar meseleleri de gelişebilir. Hayatınızdaki sorunlu alanların sorumluluğunu üstlenmeniz için bir hatırlatma alabilirsiniz. Bu uyarı özellikle başkalarının ve sizin katkılarınıza ne kadar değer verdiği veya saygı duyduğuyla ilgili olabilir.
31 Aralık 2023 Pazar, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

Bugün bazı şeyler tam olarak planladığını gibi gitmeyebilir. Stratejilerinizi yeniden düşünün, ancak şimdilik duyguları aşırı analiz etmeyin. Bugünün ilerleyen saatlerinde insanlar savunmada olabilir, kısıtlamalar veya kurallarla ilgili gerginlikler ruh halini etkileyebilir. Bir durumun olumsuz taraflarını görmek mümkündür ancak bu, onun artılarını ve eksilerini tartmanıza da yardımcı olabilir. Eleştiri veya şüphe ortaya çıksa bile, şu anda karşılaşılan deneyimlerden ders almaya kararlı olun. Belirsizlik veya duygusal suskunluk, bugün ilerleyen saatlerde resmin bir parçası olabilir. Bazı tutarsızlıklara rağmen olumluya odaklanmaya çalışın.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, bugünün erken saatleri, değer verdiğiniz insanların sizin bakış açınızı anlamalarına yardımcı olmak ve yaratıcı problem çözmek için güçlü bir gün. Günün enerjileri eli açık bir yaklaşımı destekliyor. Daha geniş konuları, büyük resmi ve kendinizi ifade etmenin yeni yollarını düşünüyorsunuz ve bu konulardaki düşünceniz özellikle keskin. Ancak, bugünün ilerleyen saatlerinde koşullar nedeniyle kendinizi biraz boğulmuş veya kısıtlanmış hissedebilirsiniz; insanlar o kadar açık sözlü veya anlayışlı değiller. Hedeflerinizi, özellikle de sosyal hayatınız, aşk hayatınız veya eğitimsel uğraşlarınızla ilgili olanları değerlendirmek için biraz geri çekilmeyi düşünün. Önünüzdeki daha heyecanlı zamanlar için sizi zorlayabilecek küçük sorunlara dikkat edin.


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa, bugün çeşitli şekillerde yeni bir başlangıç ​​yapmak veya duygusal gelişime odaklanmak ilgili olabilir. Bir sorunu veya gizemi çözebilir ve önemli bir gerçeği ortaya çıkarabilirsiniz. Planlar hazırlayabilirsiniz ve zorlukların üstesinden gelmeye hazırsınız. Bir ilişkinin iç işleyişine dair daha iyi bir anlayış olabilir. Kendinizi benzersiz bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir enerji yanınızda; çekiciliğiniz şu anda özellikle güçlü. Kusurlardaki güzelliği görebilirsiniz ve bunun sonucunda özel dünyanız genişleyebilir. Bugün ilerleyen saatlerde başkaları sizinle aynı fikirde olmayabilir ama bunun ne önemi var?


İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler, bugünün enerjileri, yakın ilişkileri veya ilişkinizin ihtiyaçlarını yeni bir ışık altında görmek için eşsizdir, özellikle de ilişkileriniz kendinize nasıl değer verdiğinizi yansıtıyorsa. Şu anda değerli olabilecek şeyleri bütünsel olarak görüyorsunuz. Adil olmayan veya dengesiz bir durumu arkanızda bırakmaya kararlı olabilirsiniz. Hayatınızdaki önemli bir kişiyle ilişkinize odaklanabilirsiniz. İşleri iyileştirme konusunda motive olduğunuz için ilişkilerinizde daha fazla adalet ve tatmin elde etmek için olası çözümler üretebilirsiniz. Özellikle başkalarından ve başkalarıyla birlikte öğrenmeye isteklisiniz. Büyüme arzunuz zihninizin ön saflarında yer alıyor ve sizi ileri taşıyor.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç, bugün sağlığınız, alışkanlıklarınız veya rutinlerinizle ilgili konuları iyileştirmeye kararlı olabilirsiniz. Günlük rutinlerinizi veya sağlığınızı iyileştirecek bir görevi gerçekleştirmenin veya bir sorunu çözmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek veya günlük işlerinize karşı daha iyi, daha güçlü bir tutum, artık daha fazla memnuniyetin anahtarı olabilir. Yaptığınız işe olağanüstü derecede yaratıcı ve ilham verici dokunuşlar katabilirsiniz ya da sezgisel olarak size özellikle iyi hizmet eden yeni bir yola çekilebilirsiniz. Kurduğunuz bağlantılarda, en küçüklerinde bile ekstra özel anlam buluyorsunuz.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan, bugün özellikle yaratıcı ilhamı ve çocuklarla veya romantik partnerlerle ilişkileri destekliyor. İyileştirmeler yapmak için harika bir zaman. Sorunlara tüm ayrıntıları analiz etmek yerine bir bütün olarak baktığınızda sorunları çözmek daha kolaydır. Uyum ve denge duygunuz bugün güçlü ve bu, uzun vadede işe yarayacak planlar oluşturmanıza yardımcı olabilir. Benzersiz niteliklerinizi ifade etme konusundaki özgüveniniz sayesinde başkalarını kendinize çekersiniz. Sorunlu alanları daha net görmek ya da gerçeklerle yüzleşmek planlarınızın yeniden oluşmasına yol açabilir.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak, şimdi duygularınıza daha fazla ağırlık veriyorsunuz. Ev hayatınız veya yakın ilişkileriniz konusunda dengeden çıkan durumlar dikkatinizi gerektirir ve bunları can sıkıcı bulmak yerine düzeltmeler ve iyileştirmeler yapmaya hazırsınız! Ayrıca başkalarını ve kendinizi anlamak için daha fazla çaba harcayacaksınız, iyileşme ve büyümenin desteklenmesine yardımcı olacaksınız. Hem kendi içinizde hem de ilişkilerinizde neyin iyileştirilmesi gerektiğine şefkatle bakıyorsunuz. Bu süreçte, ruhunuzun zor bölgelerinin veya yaralı kısımlarının daha fazla farkına varabilirsiniz. Bugünün ilerleyen saatlerinde herkesi memnun etme konusunda bazı endişeler ortaya çıkabilir.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi, bugün özellikle öğrenme, teknoloji ve mekanikle ilgili sorunları çözmek için güçlü. Kişisel iç görülerinizi ve bilgeliğinizi paylaşmaktan, birine yardım etmekten ve zihniyetiniz veya nasıl iletişim kurduğunuz ile kişisel mutluluğunuz arasındaki bağlantıyı daha iyi anlamaktan keyif alabilirsiniz. Her ne kadar bazı sorunlar çözülmemiş kalabilse de, farklılıkların uzlaştırılması mümkündür. Bunu daha iyi ilişkilere doğru atılmış büyük bir adım olarak düşünebilirsiniz. Daha sıra dışı veya geleneksel olmayan fikirlerinizi çekici ve anlaşılır bir şekilde sunmanın bir yolu var. Becerikliliğiniz eski bir şeyi yeni bir şeye veya olumsuz bir şeyi olumluya dönüştürmenize yardımcı olur.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep, gün canlandırıcı hissettirir ve bu yakın ilişkileriniz için iyi bir işarettir. Aynı zamanda genel denge duyunuz için de güçlüdür! Bir ilişkide daha fazla netlik veya ileriye doğru hareket olabilir. Artık daha az korku ve daha fazla neşe yaşıyorsunuz ya da bir ilişkide köşeyi döndüğünüzü hissediyorsunuz. Elbette başkalarından ihtiyaçlarınız daha belirgin hale geliyor. Bu değişiklik, temiz bir nefes gibi gelebilir ve ilerledikçe ilişkinin faydalarını görmeniz için sizi daha iyi bir konuma getirebilir. Hayatınıza daha yararlı, mutlu veya sizi memnun eden insanlar gelebilir.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay, bugün ileriye dönük işiniz ve sağlığınız için coşkunuz ve motivasyonunuz artıyor. Gecikmiş bir proje artık engeli kaldırabilir veya yaşam tarzı değişiklikleriyle yoluna devam etmek veya alışkanlıklarınızı ve rutinlerinizi iyileştirmek için motivasyonunuz artabilir. İş meseleleri hız kazanıyor. Yakın zamanda durmuş olan projelere geri dönebilirsiniz veya yolunuzdaki bir engeli kaldıracak yeni bilgiler alabilirsiniz. Geride bıraktıklarınızla yeniden tanıştıktan sonra hayatın bu alanlarında işler hızlanıyor! Kendinize daha fazla güveniyorsunuz ve sorunlu bir alanın sorumluluğunu üstlenmeye veya geçmişten gelen bir sorun hakkında anlayışa varmaya hazırsınız.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak, bugün engellerin kaldırılmasına yardımcı olabilir. Aşk hayatınıza, neşe arayışınıza, boş zamanlarınıza veya yaratıcı projelerinize daha fazla netlik veya coşku gelebilir. İnanç ve iyimserlik artar! Şimdi muhtemelen daha spontane ve doğal bağlantılar kuracaksınız. Aşkı, eğlenceyi, hobileri ve eğlenceleri çevreleyen heyecanınız veya motivasyonunuz artar. Bu değişim anında sonuç vermese de kendinizi insanlara açma konusunda giderek daha iyimser hissedeceksiniz. Ayrıca gömdüğünüz veya ihmal ettiğiniz bir şey muhtemelen yüzeye çıkacak ve dikkat gerektirecektir.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova, bugün coşkunuzu ve sevincinizi artırıyor. Bu değişim en çok duygularınızda, ev yaşamınızda ve kişisel dünyanızda belirgindir. Şimdi, aile veya ev hayatınızda kademeli iyileşmeler için mükemmel. Mutluluğun, sıcaklığın, rahatlığın ve desteğin arttığı bir zaman olabilir. Ev geliştirme projeleri devam edebilir veya hız kazanabilir ve aileyle ilişkiler güçlenebilir. İşlerin daha iyiye gittiğine dair gerçek ve büyüyen bir duyguya sahipsiniz. Bugün ayrıca başkalarını destekleme veya eğlendirme ihtiyacı ön planda. Özellikle başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğünün farkındasınız ve her zamankinden daha uyumlu ve uzlaşmacısınız.



BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık, şimdi kendinize olan güveniniz veya kendinizi ifade etme yeteneğiniz artar. Projelerinizde, iletişimlerinizde ve kişisel ilgi alanlarınızda daha fazla netlik olması muhtemeldir. Çalışmalar ve bağlantılar güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir ve sizin lehinize çalışabilir. Neyse ki öğrenme ve bağlantı kurma konusundaki coşkunuz artıyor. Başkalarına ulaşma konusunda daha cesursunuz veya bağlantı kurma engellerini ortadan kaldırıyorsunuz ve bu, kendiliğinden ve doğal etkileşimlerin zamanıdır. Artık bir köşeyi döndüğünüz hissi olabilir. Kariyer veya itibar meseleleri de gelişebilir. Hayatınızdaki sorunlu alanların sorumluluğunu üstlenmeniz için bir hatırlatma alabilirsiniz. Bu uyarı özellikle başkalarının ve sizin katkılarınıza ne kadar değer verdiği veya saygı duyduğuyla ilgili olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumu.Net - Reklam Alanı

Cevapla

Etiketler
burç, günlük, pazar, yorumları
IRCForumu.Net - Sponsor Bağlantılar



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık