IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum muhabbet


ircforumu sekershell
bizimkiler sosyalchat


Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ocak 2024, 15:26   #1
Çevrimdışı
SohbetAski.Org

BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
6.01.2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları


Reklam

6 Ocak 2024 Cumartesi, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

İnsanlarla aynı fikirde olma isteği bugün güçlü olabilir ancak bu durumun yanlış beyanlara veya sorunlara yol açması da mümkündür. Günün ilerleyen saatlerinde ilişkilerde sınırlar etrafında dönen bazı kafa karışıklıkları yaşanabilir. Bu nedenle, cesur eylemler ve kapsamlı kararlar için ideal bir zaman değil. İşleri çözene kadar dikkat çekmemek muhtemelen en iyisi olacaktır. O kadar çok seçenek ve olasılığın farkındasınız ki, karar vermek neredeyse acı verici. Ayrıca bugün, düşüncelerinizi ele geçirebilecek ve seçimlerinizi etkileyebilecek duygusal bir çalkantı da ortaya çıkabilir. Şu anda ortaya çıkan şeylere çok dikkat edin; çünkü bu, arkanızda bırakmanız istenen korkulara, kırgınlıklara veya öfkeye işaret edebilir.


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, bugün gözlem için iyidir. Öncelikleriniz hakkında sağlam bir fikir edinmenin ve duygusal yenilenme ihtiyacınızı karşılamanın zamanı geldi. Neyin iyileştirilmesi gerektiğini anlamak için iyi bir zaman, özellikle de duygusal yükten, kin veya kırgınlıktan kurtulmayı hedefliyorsanız. Bugünün enerjileri geri adım atmayı, gözlemlemeyi ve işlemeyi tercih ediyor gibi görünüyor. Esas olarak kariyer veya uzun vadeli hedeflerle ilgili olarak motivasyon seviyeleriniz yükseliyor ve bugün bu coşkudan daha kolay yararlanabilirsiniz. Şimdi gerçek bir değişim hissi var ama bununla birlikte bazı kafa karışıklıkları da geliyor!


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa, bugün kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Tamamen bağımsız hareket etmek veya büyük kararlar almak için en iyi zamandeğil çünkü gerçekte kullansanız da kullanmasanız da başkalarının fikirlerindenetkilenme eğilimindesiniz! Beraber yapılan aktiviteler heyecan verici olabilir. Artık yeni fikirleri kabul etmeyi ve yeni konuları, yönlendirmeleri veya olayları keşfetmeyi daha kolay buluyorsunuz. Yine de gün ilerledikçe kendinizden biraz şüphe duyabilirsiniz. Bu, sizin için yararlı bir süreç olsa dabaşlangıçta biraz sönük gelebilir. Kaygı hayatın birçok alanına sızabilir ve eğer izin verirseniz genel mutluluğunuzu baltalayabilir. Eğer biraz sabrederseniz, sezgileriniz kısa sürede yoluna girecek.



İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler, artık projeleriniz ve uğraşlarınız veya rutininiz için daha fazla coşku hissedebilirsiniz. Gelişmelere odaklanabilir ve önde olduğunuzu, organize olduğunuzu ve eyleme hazır olduğunuzu hissetmenize yardımcı olacak çeşitli işler yapabilirsiniz. İleriye doğru hareket etme hissi sizi beslemeye yardımcı olur. Bir iş veya araştırma görevi sizi heyecanlandırabilir, belki de onu biraz zorlayıcı ve merak uyandırıcı bulabilirsiniz. Parçaları birbirine yapıştırmanın ve bunu yapmanın memnuniyetini hissetmenin tam zamanı. Kendinizi oldukça isteyerek başkalarına yardım ederken veya destekleyici bir rol oynarken de bulabilirsiniz.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç, bugün yaratıcı konular için güçlü bir gün. Siz her zaman doğru duygulara sahip, anlayışlı bir insansınızancak bugün daha da fazlasısınız. Şu anda elde ettiğiniz iç görülere özellikle dikkat edin. Aşk hayatınızda güzel bir uyum ve iyi bir zamanlama olabilir. Duygular ve eylemler bugünün erken saatlerinde uyum içinde çalışıyor ve bu da iyi geçinmek için mükemmel bir atmosfer yaratıyor. Bugünün ilerleyen saatlerinde, çok olumlu bir şeye yol açması muhtemel olsa da bazı kafa karışıklıkları olabilir ve içinizde pek çok şey olabilir. Kendinize olan güveniniz düşükken ve şüpheleriniz yüzeye çıkarken acele etmeyin.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda perde arkasında ve duygusal düzeyde çok şey oluyor. Nihayet dikkatinizi dağıtan şeyleri ortadan kaldırmanın ve kendinize zaman ayırmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. Tanıdık ortamlarda rahatlık bulabilirsiniz ve bu, ev ve aile meseleleri için iyi bir zaman olabilir. Duygusal olarak deşarj olmak için her fırsatı değerlendirin ve eğer evinizi veya çalışma alanınızı düzenlemenin faydasını görüyorsanız, o zaman bu, bunu yapmak için enerji verici bir zaman olabilir. Başkalarıyla bağlantınız, işiniz ve motivasyon depolarınız güçlendikçe çok daha etkili olabilirsiniz. Kendinizden biraz emin olamadığınız veya olayları güvensizlik veya korku açısından algıladığınız için, düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklamanız daha iyi olabilir.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak, bugün ilginç insanlara ve durumlara ilgi duyuyorsunuz. Ayrıca başkalarının sorunlarını çözmeye yardımcı olma eğilimindesiniz. Tutku enerji verici olabilir, hatta muhtemelen sizi kendinizi daha iyi hale getirmeye veya elinizden gelenin en iyisini yapmaya motive edebilir. Bu, keyifli bir şekilde meşgul olabileceğiniz bir gün. Sözler ve eylemler aracılığıyla başkalarına ulaşmak ve sevginizi ifade etmek için iyi bir zaman. Belirsiz etkileşimlerle veya biraz tıkalı hissettiren bir enerjiyle uğraşıyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki bir çabayı veya planı sorgulayabilirsiniz. Planlarınız konusunda emin değilseniz, başkalarının desteğini kolayca çekemezsiniz; bu nedenle, bir fikri ortaya koymak için daha iyi bir zamana kadar beklemek isteyebilirsiniz.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi, bugün sizi neşelendirecek aktiviteleri seçmenin tam zamanı. Kişisel veya ev hayatınızla ilgili harekete geçme veya üretken bir şeyler yapma konusunda heyecan duyabilirsiniz. Hedefiniz daha fazla rahatlık olsa da kendinizi önde hissetmek için sorunları çözmek de istiyorsunuz! Bugün kaynaklarınızı daha iyi kullanmanın yollarını bulmak için sezgilerinize kulak verin. Bir şeyleri fazla düşünmek şu anda başınızın belaya girebileceği bir konudur. Kendinizi güvende ve bağımsız hissetmek duygusal durumunuzu güçlendirir. Bugün ilerleyen saatlerde şüpheler ortaya çıkabilir ve bu biraz rahatsız edici olabilir. Bununla birlikte, insanların kendi meselelerine odaklanmış olabileceklerini ve başkalarını kolayca net göremeyebileceklerini unutmayın.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep, etkili iletişim kurma yeteneğiniz bugün sosyal ilişkileri güçlendiriyor. Çalışmalar veprojelerle ilgili taze bir enerjinin tadını çıkarabilirsiniz. Yeni bir şey öğrenmenin veya paylaşmanın heyecanı güne hakim olabilir. Duygularınıza göre hareket etme arzusu her zamankinden daha güçlü. Önünüzdeki günler güzel bir ilerleme kaydedilmesi açısından güçlü olsa da, bugün küçük sorunlara takılıp kalmak mümkündür. İlerlemeden önce bazı şüphelerle uğraşmanız gerekebilir. Şimdilik başkalarından aldığınız sinyalleri anlamlandırmak zor olabilir. Sadece sabrınızı toplamak için değil, aynı zamanda kısa bir süre içinde her şeyin düzeleceğine güvenmek için elinizden geleni yapın.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay, şimdi işleri biraz yavaşlatmak mantıklı geliyor. Bugün bedeninize ve zihninize ilgi gösterirseniz, onları rahatlamak ve iyi çalışmak için ihtiyaç duydukları şeyleri beslerseniz, akıllı kararlar verme konusunda daha iyi bir konumda olacaksınız. Özellikle bir projenin sonuna doğru ilerliyorsanız, perde arkasında belirli bir düzeyde çalışmak artık uygundur. Yarım kalan işleri bitirmek tercih edilir. Aynı zamanda, kaynaklarınızı yönetme arzunuz güçlüdür ve duygusal olarak bu ihtiyaca uyum sağlarsınız. Şimdiden plan yapın ancak gelecek daha yoğun günlere hazırlanmak için enerjinizi korumanız da uygun olacaktır. Sınırlarla ilgili bazı kafa karışıklıkları veya değerlerdeki farklılıklar bugün ilerleyen saatlerde göze çarpabilir ancak her şeyin yoluna gireceğine güvenmelisiniz.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi daha enerjik ve umutlu hissediyorsunuz ve konfor alanınızın biraz dışına çıkmak doğal geliyor. Dünyaya neler getirebileceğinizin daha fazla farkındasınız. Bir hayale bağlanmak keyifli ve güçlendirici olabilir. Nitekimidealizminiz bugün oldukça güçlü olduğundan, şimdi harika görünebilecek planlara kendinizi adamamaya çalışın. Pragmatik tarafınız daha sonra devreye girdiğinde, ancak o zaman doğru kararlar alabilirsiniz. Gün ilerledikçe, ailevi veya kişisel konularda özellikle hassas olabilirsiniz veya bir şeyin kırılganlıklarınızı tetiklediğini ve sizi biraz yoldan saptırdığını fark edebilirsiniz ancak bu geçicidir.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova, bugün insanlar üzerindeki etkinizin daha fazla farkındasınız. Eylemlerinizin sizin adınıza konuşmasına izin vermek şu anda özellikle uygundur. Artık önceliklerinizi belirlemeye hazırsınız ancak rahatlamaya zaman ayırmak da onlardan biri olabilir! Aşırı düşünmek sizi yanlış yola sürükleme eğilimindedir ve bundan vazgeçmek size çok büyük fayda sağlar. Aklınız başka bir yerde, çoğunlukla kişisel meselelerde olduğundan, programınızı veya rutininizi tamamlamak biraz zor olabilir. Başa çıkmanız gereken bazı rahatsızlıklar veya hassasiyetler olsa da, iyileştirme ve sinir bozucu durumları arkanızda bırakma cesaretiniz sonuçta üstün gelecektir.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık, şimdibenzer ideallere ve bakış açılarına sahip insanlara yöneliyorsunuz ancak aynı zamanda bu konuları genişletebilecek veya size yeni şeyler veya fikirler sunabilecek insanlarla etkileşimde bulunmaktan da mutlusunuz. Olumlu, mutlu ve ileriye dönük insanları hayatınıza çektiğiniz veya mevcut ilişkilerinizin biraz daha heyecanlı olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Birisine bir fikirle veya bir konu hakkında benzersiz bir bakış açısıyla ilham verebilirsiniz. Birisinin sınırları aştığını hissedebilirsiniz ve tepki olarak kendinizi korumacı hissedebilirsiniz. Daha sonra pişman olabileceğiniz sözler sarf etmekten kaçının.
6 Ocak 2024 Cumartesi, burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

İnsanlarla aynı fikirde olma isteği bugün güçlü olabilir ancak bu durumun yanlış beyanlara veya sorunlara yol açması da mümkündür. Günün ilerleyen saatlerinde ilişkilerde sınırlar etrafında dönen bazı kafa karışıklıkları yaşanabilir. Bu nedenle, cesur eylemler ve kapsamlı kararlar için ideal bir zaman değil. İşleri çözene kadar dikkat çekmemek muhtemelen en iyisi olacaktır. O kadar çok seçenek ve olasılığın farkındasınız ki, karar vermek neredeyse acı verici. Ayrıca bugün, düşüncelerinizi ele geçirebilecek ve seçimlerinizi etkileyebilecek duygusal bir çalkantı da ortaya çıkabilir. Şu anda ortaya çıkan şeylere çok dikkat edin; çünkü bu, arkanızda bırakmanız istenen korkulara, kırgınlıklara veya öfkeye işaret edebilir.


KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, bugün gözlem için iyidir. Öncelikleriniz hakkında sağlam bir fikir edinmenin ve duygusal yenilenme ihtiyacınızı karşılamanın zamanı geldi. Neyin iyileştirilmesi gerektiğini anlamak için iyi bir zaman, özellikle de duygusal yükten, kin veya kırgınlıktan kurtulmayı hedefliyorsanız. Bugünün enerjileri geri adım atmayı, gözlemlemeyi ve işlemeyi tercih ediyor gibi görünüyor. Esas olarak kariyer veya uzun vadeli hedeflerle ilgili olarak motivasyon seviyeleriniz yükseliyor ve bugün bu coşkudan daha kolay yararlanabilirsiniz. Şimdi gerçek bir değişim hissi var ama bununla birlikte bazı kafa karışıklıkları da geliyor!


BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa, bugün kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Tamamen bağımsız hareket etmek veya büyük kararlar almak için en iyi zamandeğil çünkü gerçekte kullansanız da kullanmasanız da başkalarının fikirlerindenetkilenme eğilimindesiniz! Beraber yapılan aktiviteler heyecan verici olabilir. Artık yeni fikirleri kabul etmeyi ve yeni konuları, yönlendirmeleri veya olayları keşfetmeyi daha kolay buluyorsunuz. Yine de gün ilerledikçe kendinizden biraz şüphe duyabilirsiniz. Bu, sizin için yararlı bir süreç olsa dabaşlangıçta biraz sönük gelebilir. Kaygı hayatın birçok alanına sızabilir ve eğer izin verirseniz genel mutluluğunuzu baltalayabilir. Eğer biraz sabrederseniz, sezgileriniz kısa sürede yoluna girecek.



İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler, artık projeleriniz ve uğraşlarınız veya rutininiz için daha fazla coşku hissedebilirsiniz. Gelişmelere odaklanabilir ve önde olduğunuzu, organize olduğunuzu ve eyleme hazır olduğunuzu hissetmenize yardımcı olacak çeşitli işler yapabilirsiniz. İleriye doğru hareket etme hissi sizi beslemeye yardımcı olur. Bir iş veya araştırma görevi sizi heyecanlandırabilir, belki de onu biraz zorlayıcı ve merak uyandırıcı bulabilirsiniz. Parçaları birbirine yapıştırmanın ve bunu yapmanın memnuniyetini hissetmenin tam zamanı. Kendinizi oldukça isteyerek başkalarına yardım ederken veya destekleyici bir rol oynarken de bulabilirsiniz.


YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç, bugün yaratıcı konular için güçlü bir gün. Siz her zaman doğru duygulara sahip, anlayışlı bir insansınızancak bugün daha da fazlasısınız. Şu anda elde ettiğiniz iç görülere özellikle dikkat edin. Aşk hayatınızda güzel bir uyum ve iyi bir zamanlama olabilir. Duygular ve eylemler bugünün erken saatlerinde uyum içinde çalışıyor ve bu da iyi geçinmek için mükemmel bir atmosfer yaratıyor. Bugünün ilerleyen saatlerinde, çok olumlu bir şeye yol açması muhtemel olsa da bazı kafa karışıklıkları olabilir ve içinizde pek çok şey olabilir. Kendinize olan güveniniz düşükken ve şüpheleriniz yüzeye çıkarken acele etmeyin.


ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu anda perde arkasında ve duygusal düzeyde çok şey oluyor. Nihayet dikkatinizi dağıtan şeyleri ortadan kaldırmanın ve kendinize zaman ayırmanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. Tanıdık ortamlarda rahatlık bulabilirsiniz ve bu, ev ve aile meseleleri için iyi bir zaman olabilir. Duygusal olarak deşarj olmak için her fırsatı değerlendirin ve eğer evinizi veya çalışma alanınızı düzenlemenin faydasını görüyorsanız, o zaman bu, bunu yapmak için enerji verici bir zaman olabilir. Başkalarıyla bağlantınız, işiniz ve motivasyon depolarınız güçlendikçe çok daha etkili olabilirsiniz. Kendinizden biraz emin olamadığınız veya olayları güvensizlik veya korku açısından algıladığınız için, düşüncelerinizi şimdilik kendinize saklamanız daha iyi olabilir.


BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak, bugün ilginç insanlara ve durumlara ilgi duyuyorsunuz. Ayrıca başkalarının sorunlarını çözmeye yardımcı olma eğilimindesiniz. Tutku enerji verici olabilir, hatta muhtemelen sizi kendinizi daha iyi hale getirmeye veya elinizden gelenin en iyisini yapmaya motive edebilir. Bu, keyifli bir şekilde meşgul olabileceğiniz bir gün. Sözler ve eylemler aracılığıyla başkalarına ulaşmak ve sevginizi ifade etmek için iyi bir zaman. Belirsiz etkileşimlerle veya biraz tıkalı hissettiren bir enerjiyle uğraşıyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki bir çabayı veya planı sorgulayabilirsiniz. Planlarınız konusunda emin değilseniz, başkalarının desteğini kolayca çekemezsiniz; bu nedenle, bir fikri ortaya koymak için daha iyi bir zamana kadar beklemek isteyebilirsiniz.


TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi, bugün sizi neşelendirecek aktiviteleri seçmenin tam zamanı. Kişisel veya ev hayatınızla ilgili harekete geçme veya üretken bir şeyler yapma konusunda heyecan duyabilirsiniz. Hedefiniz daha fazla rahatlık olsa da kendinizi önde hissetmek için sorunları çözmek de istiyorsunuz! Bugün kaynaklarınızı daha iyi kullanmanın yollarını bulmak için sezgilerinize kulak verin. Bir şeyleri fazla düşünmek şu anda başınızın belaya girebileceği bir konudur. Kendinizi güvende ve bağımsız hissetmek duygusal durumunuzu güçlendirir. Bugün ilerleyen saatlerde şüpheler ortaya çıkabilir ve bu biraz rahatsız edici olabilir. Bununla birlikte, insanların kendi meselelerine odaklanmış olabileceklerini ve başkalarını kolayca net göremeyebileceklerini unutmayın.


AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep, etkili iletişim kurma yeteneğiniz bugün sosyal ilişkileri güçlendiriyor. Çalışmalar veprojelerle ilgili taze bir enerjinin tadını çıkarabilirsiniz. Yeni bir şey öğrenmenin veya paylaşmanın heyecanı güne hakim olabilir. Duygularınıza göre hareket etme arzusu her zamankinden daha güçlü. Önünüzdeki günler güzel bir ilerleme kaydedilmesi açısından güçlü olsa da, bugün küçük sorunlara takılıp kalmak mümkündür. İlerlemeden önce bazı şüphelerle uğraşmanız gerekebilir. Şimdilik başkalarından aldığınız sinyalleri anlamlandırmak zor olabilir. Sadece sabrınızı toplamak için değil, aynı zamanda kısa bir süre içinde her şeyin düzeleceğine güvenmek için elinizden geleni yapın.


YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay, şimdi işleri biraz yavaşlatmak mantıklı geliyor. Bugün bedeninize ve zihninize ilgi gösterirseniz, onları rahatlamak ve iyi çalışmak için ihtiyaç duydukları şeyleri beslerseniz, akıllı kararlar verme konusunda daha iyi bir konumda olacaksınız. Özellikle bir projenin sonuna doğru ilerliyorsanız, perde arkasında belirli bir düzeyde çalışmak artık uygundur. Yarım kalan işleri bitirmek tercih edilir. Aynı zamanda, kaynaklarınızı yönetme arzunuz güçlüdür ve duygusal olarak bu ihtiyaca uyum sağlarsınız. Şimdiden plan yapın ancak gelecek daha yoğun günlere hazırlanmak için enerjinizi korumanız da uygun olacaktır. Sınırlarla ilgili bazı kafa karışıklıkları veya değerlerdeki farklılıklar bugün ilerleyen saatlerde göze çarpabilir ancak her şeyin yoluna gireceğine güvenmelisiniz.


OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak, bugün kendinizi daha enerjik ve umutlu hissediyorsunuz ve konfor alanınızın biraz dışına çıkmak doğal geliyor. Dünyaya neler getirebileceğinizin daha fazla farkındasınız. Bir hayale bağlanmak keyifli ve güçlendirici olabilir. Nitekimidealizminiz bugün oldukça güçlü olduğundan, şimdi harika görünebilecek planlara kendinizi adamamaya çalışın. Pragmatik tarafınız daha sonra devreye girdiğinde, ancak o zaman doğru kararlar alabilirsiniz. Gün ilerledikçe, ailevi veya kişisel konularda özellikle hassas olabilirsiniz veya bir şeyin kırılganlıklarınızı tetiklediğini ve sizi biraz yoldan saptırdığını fark edebilirsiniz ancak bu geçicidir.


KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova, bugün insanlar üzerindeki etkinizin daha fazla farkındasınız. Eylemlerinizin sizin adınıza konuşmasına izin vermek şu anda özellikle uygundur. Artık önceliklerinizi belirlemeye hazırsınız ancak rahatlamaya zaman ayırmak da onlardan biri olabilir! Aşırı düşünmek sizi yanlış yola sürükleme eğilimindedir ve bundan vazgeçmek size çok büyük fayda sağlar. Aklınız başka bir yerde, çoğunlukla kişisel meselelerde olduğundan, programınızı veya rutininizi tamamlamak biraz zor olabilir. Başa çıkmanız gereken bazı rahatsızlıklar veya hassasiyetler olsa da, iyileştirme ve sinir bozucu durumları arkanızda bırakma cesaretiniz sonuçta üstün gelecektir.


BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık, şimdibenzer ideallere ve bakış açılarına sahip insanlara yöneliyorsunuz ancak aynı zamanda bu konuları genişletebilecek veya size yeni şeyler veya fikirler sunabilecek insanlarla etkileşimde bulunmaktan da mutlusunuz. Olumlu, mutlu ve ileriye dönük insanları hayatınıza çektiğiniz veya mevcut ilişkilerinizin biraz daha heyecanlı olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Birisine bir fikirle veya bir konu hakkında benzersiz bir bakış açısıyla ilham verebilirsiniz. Birisinin sınırları aştığını hissedebilirsiniz ve tepki olarak kendinizi korumacı hissedebilirsiniz. Daha sonra pişman olabileceğiniz sözler sarf etmekten kaçının.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumu.Net - Reklam Alanı

Cevapla

Etiketler
burç, cumartesi, günlük, yorumları
IRCForumu.Net - Sponsor Bağlantılar



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık