Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2023, 09:33   #1
Çevrimdışı
BeSte
SohbetAski.Org

BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
16.06.2023 Günün Yemegi


Reklam

Fırında Kuşbaşılı Karnıyarık Traifi

5 Adet Patlıcan
Yeteri Kadar Sıvı Yağ
Yeteri Kadar Tuz
Harç Malzemeleri
3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
250 Gram Kuzu Kuşbaşı
1 Adet Soğan
1 Adet Sivri Biber
1 Tatlı Kaşığı Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
1 Adet Domates
Yeteri Kadar Sıcak Soğuk Su
1 Çay Kaşığı Tuz
Üzeri İçin
Yeteri Kadar Salçalı Su
Yeteri Kadar Toz Karabiber


Öncelikle patlıcanlarınızı alacalı şekilde soyun ve bir fırın tepsisine alın.

5 adet patlıcan
Üzerlerine sıvı yağ ve tuz ekledikten sonra 200 derecelik fırında 30 dakika pişirin.
Yeteri kadar sıvı yağ Yeteri kadar tuz
Daha sonra tüm harç malzemelerinizi derin bir tencereye alın ve soteleyin. ⠀
3 çorba kaşığı sıvı yağ 250 gram kuzu kuşbaşı 1 adet soğan 1 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet domates
Harcınıza su ve tuz ilave ettikten sonra suyunu çekene kadar pişirin. ⠀
Yeteri kadar sıcak soğuk su 1 çay kaşığı tuz
Patlıcanlarınızın orta kısımlarını kayık gibi açıp kenarlara yayın.⠀
Ortalarına pişirdiğiniz harçtan paylaştırın, üzerlerine biberleri dizin.
Salçalı suyu fırın tepsinize dökün.⠀
Yeteri kadar salçalı su
Patlıcanlarınızın üzerine karabiber serpiştirin ve 190 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
Yeteri kadar toz karabiber
Servis ederken karnıyarıkların üzerine salçalı su eklemek yemeğin tadını arttıracaktır.
Afiyet olsun!
Fırında Kuşbaşılı Karnıyarık Traifi

5 Adet Patlıcan
Yeteri Kadar Sıvı Yağ
Yeteri Kadar Tuz
Harç Malzemeleri
3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
250 Gram Kuzu Kuşbaşı
1 Adet Soğan
1 Adet Sivri Biber
1 Tatlı Kaşığı Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
1 Adet Domates
Yeteri Kadar Sıcak Soğuk Su
1 Çay Kaşığı Tuz
Üzeri İçin
Yeteri Kadar Salçalı Su
Yeteri Kadar Toz Karabiber


Öncelikle patlıcanlarınızı alacalı şekilde soyun ve bir fırın tepsisine alın.

5 adet patlıcan
Üzerlerine sıvı yağ ve tuz ekledikten sonra 200 derecelik fırında 30 dakika pişirin.
Yeteri kadar sıvı yağ Yeteri kadar tuz
Daha sonra tüm harç malzemelerinizi derin bir tencereye alın ve soteleyin. ⠀
3 çorba kaşığı sıvı yağ 250 gram kuzu kuşbaşı 1 adet soğan 1 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet domates
Harcınıza su ve tuz ilave ettikten sonra suyunu çekene kadar pişirin. ⠀
Yeteri kadar sıcak soğuk su 1 çay kaşığı tuz
Patlıcanlarınızın orta kısımlarını kayık gibi açıp kenarlara yayın.⠀
Ortalarına pişirdiğiniz harçtan paylaştırın, üzerlerine biberleri dizin.
Salçalı suyu fırın tepsinize dökün.⠀
Yeteri kadar salçalı su
Patlıcanlarınızın üzerine karabiber serpiştirin ve 190 derecelik fırında 15 dakika pişirin.
Yeteri kadar toz karabiber
Servis ederken karnıyarıkların üzerine salçalı su eklemek yemeğin tadını arttıracaktır.
Afiyet olsun!
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumu.Net - Reklam Alanı