16 Haziran 2023, 09:33 | #1 |
Çevrimdışı | 16.06.2023 Günün Yemegi
Fırında Kuşbaşılı Karnıyarık Traifi 5 Adet Patlıcan Yeteri Kadar Sıvı Yağ Yeteri Kadar Tuz Harç Malzemeleri 3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 250 Gram Kuzu Kuşbaşı 1 Adet Soğan 1 Adet Sivri Biber 1 Tatlı Kaşığı Pul Biber 1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası 1 Adet Domates Yeteri Kadar Sıcak Soğuk Su 1 Çay Kaşığı Tuz Üzeri İçin Yeteri Kadar Salçalı Su Yeteri Kadar Toz Karabiber Öncelikle patlıcanlarınızı alacalı şekilde soyun ve bir fırın tepsisine alın. 5 adet patlıcan Üzerlerine sıvı yağ ve tuz ekledikten sonra 200 derecelik fırında 30 dakika pişirin. Yeteri kadar sıvı yağ Yeteri kadar tuz Daha sonra tüm harç malzemelerinizi derin bir tencereye alın ve soteleyin. ⠀ 3 çorba kaşığı sıvı yağ 250 gram kuzu kuşbaşı 1 adet soğan 1 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet domates Harcınıza su ve tuz ilave ettikten sonra suyunu çekene kadar pişirin. ⠀ Yeteri kadar sıcak soğuk su 1 çay kaşığı tuz Patlıcanlarınızın orta kısımlarını kayık gibi açıp kenarlara yayın.⠀ Ortalarına pişirdiğiniz harçtan paylaştırın, üzerlerine biberleri dizin. Salçalı suyu fırın tepsinize dökün.⠀ Yeteri kadar salçalı su Patlıcanlarınızın üzerine karabiber serpiştirin ve 190 derecelik fırında 15 dakika pişirin. Yeteri kadar toz karabiber Servis ederken karnıyarıkların üzerine salçalı su eklemek yemeğin tadını arttıracaktır. Afiyet olsun!
Fırında Kuşbaşılı Karnıyarık Traifi 5 Adet Patlıcan Yeteri Kadar Sıvı Yağ Yeteri Kadar Tuz Harç Malzemeleri 3 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ 250 Gram Kuzu Kuşbaşı 1 Adet Soğan 1 Adet Sivri Biber 1 Tatlı Kaşığı Pul Biber 1 Tatlı Kaşığı Domates Salçası 1 Adet Domates Yeteri Kadar Sıcak Soğuk Su 1 Çay Kaşığı Tuz Üzeri İçin Yeteri Kadar Salçalı Su Yeteri Kadar Toz Karabiber Öncelikle patlıcanlarınızı alacalı şekilde soyun ve bir fırın tepsisine alın. 5 adet patlıcan Üzerlerine sıvı yağ ve tuz ekledikten sonra 200 derecelik fırında 30 dakika pişirin. Yeteri kadar sıvı yağ Yeteri kadar tuz Daha sonra tüm harç malzemelerinizi derin bir tencereye alın ve soteleyin. ⠀ 3 çorba kaşığı sıvı yağ 250 gram kuzu kuşbaşı 1 adet soğan 1 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 adet domates Harcınıza su ve tuz ilave ettikten sonra suyunu çekene kadar pişirin. ⠀ Yeteri kadar sıcak soğuk su 1 çay kaşığı tuz Patlıcanlarınızın orta kısımlarını kayık gibi açıp kenarlara yayın.⠀ Ortalarına pişirdiğiniz harçtan paylaştırın, üzerlerine biberleri dizin. Salçalı suyu fırın tepsinize dökün.⠀ Yeteri kadar salçalı su Patlıcanlarınızın üzerine karabiber serpiştirin ve 190 derecelik fırında 15 dakika pişirin. Yeteri kadar toz karabiber Servis ederken karnıyarıkların üzerine salçalı su eklemek yemeğin tadını arttıracaktır. Afiyet olsun! |
IRCForumu.Net - Reklam Alanı | |
|
Etiketler |
günün, yemegi |
IRCForumu.Net - Sponsor Bağlantılar | |
|
| |