IRCForumu.Net - Türkiye'nin IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluştuğu Forum muhabbet


ircforumu sekershell
bizimkiler sosyalchat


Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2023, 17:52   #1
Çevrimdışı
SohbetAski.Org

BeSte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
28.07.2023 Günün Yemeği


Reklam

Kıymalı Karnabahar için

Malzemeler
500 gr karnabahar
150 gr kıyma
1 orta boy soğan
1 diş sarımsak
1 orta boy havuç
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
2.5~3 su bardağı su


Kıymalı Karnabahar
Nasıl Yapılır


Karnabaharı küçük çiçeklere ayırıp yıkayın ve süzün. Yıkanmış karnabaharları sıcak suda 2 dakika haşlayın.
çiçeklere ayrılan karnabahar
Soğanı ve sarımsağı kıyın. Havucu soyup halka şeklinde dilimleyin. Zeytinyağını tencereye aldıktan sonra soğanı ve sarımsağı ilave edip kavurun.
tencerede kavrulan soğan
Üzerine kıymayı ilave edin, suyunu çekene kadar kavurun ve salçayı ekleyin.
tavada kavrulan kıyma
Doğradığınız havuç ve karnabaharları ekleyin.
tavada kavrulan karnabahar ve havuç
Tuz ve karabiber ilave ettikten sonra, üzerine suyu ekleyin.
su eklenen karnabahar
Kapağı kapalı olarak kısık ateşte karnabaharlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.
Kıymalı Karnabahar için

Malzemeler
500 gr karnabahar
150 gr kıyma
1 orta boy soğan
1 diş sarımsak
1 orta boy havuç
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
2.5~3 su bardağı su


Kıymalı Karnabahar
Nasıl Yapılır


Karnabaharı küçük çiçeklere ayırıp yıkayın ve süzün. Yıkanmış karnabaharları sıcak suda 2 dakika haşlayın.
çiçeklere ayrılan karnabahar
Soğanı ve sarımsağı kıyın. Havucu soyup halka şeklinde dilimleyin. Zeytinyağını tencereye aldıktan sonra soğanı ve sarımsağı ilave edip kavurun.
tencerede kavrulan soğan
Üzerine kıymayı ilave edin, suyunu çekene kadar kavurun ve salçayı ekleyin.
tavada kavrulan kıyma
Doğradığınız havuç ve karnabaharları ekleyin.
tavada kavrulan karnabahar ve havuç
Tuz ve karabiber ilave ettikten sonra, üzerine suyu ekleyin.
su eklenen karnabahar
Kapağı kapalı olarak kısık ateşte karnabaharlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumu.Net - Reklam Alanı

Cevapla

Etiketler
günün, yemeği
IRCForumu.Net - Sponsor Bağlantılar



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık